Trendar: NostalgiI rampljusetResorMin aborträttLivsstilLivsberättelserMitt livÅrets Feminista

Pringles nya chips med smak av julskinka och räkcocktail

20 nov, 2020 
AvStina Dahlgren
chips med smak av julskinka och räkcocktail
Pringles har släppt sina julsmaker för i år. Är du en riktig chips-älskare kommer du att känna igen en av sorterna, medan den andra är en riktigt spännande (och julig) nyhet.
Annons
Smakerna som är gjorda för julenBrand logo
Smakerna som är gjorda för julen

Då var det dags igen. Chipsföretaget Pringles släpper sina nya smaker inför julen 2020. Tidigare år har vi sett smaken Prosecco & Pink Peppercorn i deras julsortiment, och i USA har det funnits Pringles-chips som smakar kanel & socker och mjölkchoklad.

Chips med smak av julskinka och räkcocktail

Nyligen stod det klart vilka smaker som kommer på besök i årets julsortiment. Det blir en sort som tidigare funnits utomlands (förutom de butiker i Sverige som köper in Pringles från utlandet), nämligen räkcocktail. I Tyskland har chipsen med smak av räkor varit en stor succé, hur den tas emot i Sverige återstår att se. Den andra smaken är honungsglaserad skinka, det vill säga julskinka.

Just nu finns båda smakerna att köpa på Hemmakväll, men passa på för de säljs bara under en limiterad tid.

Andra roliga smaker från Pringles

I Sverige har Pringles haft smaker som ketchup och rökt bacon. Utomlands kan du hitta ännu märkligare smaker, eller vad sägs om salt & sjögräs, svampsoppa, pekannötspaj samt saltgurka & dill. Vilken smak tycker du ska börja säljas i Sverige?

Foto: Pringles, TT

LÄS MER:

Annons