Ravioli med brynt smör & salvia

  • AvFemina
ravioli med brynt smör recept
För att spara den här artiklen måste du vara inloggadLogga in på ditt kontoellerSkapa ett konto
Ravioli med brynt smör & salvia.
Ravioli med brynt smör & salvia.

(4 personer)
600 g ravioli, köpt eller hemlagad

1 kruka salvia

ca 50 g smör

salt och peppar

parmesanost

Beredning: Koka raviolin mjuk. Ta upp och fördela på varma tallrikar.

Plocka bladen från salvian. Hetta upp smöret i en stekpanna och lägg i bladen. När smöret skiftar mot brunt är det dags att skeda smör och blad över pastan. Ta ett par tag med svartpepparkvarnen över och toppa med flingsalt. Servera genast tillsammans med lite hyvlad parmesan.

Först publicerad i Femina nummer 10 2014. Av JAN-ERIK HAGBOHM. Foto DAVID BACK.

Vegetariskt med lyxkant #6 - Pasta med citron och brynt salviasmör

Brand logo
Vegetariskt med lyxkant #6 - Pasta med citron och brynt salviasmör