Redskapen stjärnkockarna inte kan vara utanmat och dryck03 dec, 2014 AvLotta HanssonAnnonsPaul Svensson – En bra stekpanna. Här ska man inte snåla. Leta efter en som fördelar värmen bra och som är uppbyggd i flera lager. Själv har jag en från Risoli och är mycket nöjd. Laga Pauls fläsksida med långsamt stekt paprika. Foto Jakob FridholmMonika Ahlberg – Mixerstav. Laga Monikas babootie en sydafrikansk färsrätt med smak av curry. Foto Eva Maria RundquistNiklas Ekstedt – Min lilla klotgrill från Weber. Den går varm året om hemma hos oss. Laga Niklas skånska äggakaka. Foto Mathias NordgrenAnnonsMagnus Nilsson – En riktigt vass kniv. Laga Magnus syltkakor. Foto Erik OlssonAnders Vendel– En japansk mandolin.Foto Måns JensenAnnonsJennie Walldén– En spis som kan bli riktigt varm.Foto Daniel OhlssonLisa Lemke– Microplanes rivare. Jag ger bort dem i present till alla. Man skulle kunna tro att jag är sponsrad men det är jag inte.Foto Magnus CarlssonAnnonsSébastien Boudet– Min gjutjärnsgryta. Den kan man ha till allt, både baka och laga mat i.Foto Carl KleinerBy Diadonna– Min handvisp! Perfekt när man vill göra något snabbt.Foto Heléne LinsjöAnnonsLisa Förare Winbladh– Min mortel, det är nog den sak som jag använder mest. Jag är också väldigt glad för min nya juicemaskin, fast den skulle jag kunna klara mig utan.Foto Linus Meyerreceptmat och dryckAnnons