Artikeln innehåller reklamlänkar

Det finns få saker som ger oss så mycket höstvibbar som att packa ner garderobens sommarkläder och fylla upp den med höstens trender. Det matchande kostymsetet är lika hett i år och något vi gärna bär till kontoret med ett par boots eller sneakers. Se våra 14 favoriter nedan i säsongens finaste färgkoder och skräddade snitt.

vitt-kostymset-streetstyle

En inspirerande streetstylebild. Helvitt kostymset i loosefit.

En inspirerande streetstylebild. Helvitt kostymset i loosefit

14 matchande kostymset att bära i höst och vinter:

1. Rutigt kostymset, H&M

rutigt-kostymset-h&m

Ett figursytt rutigt kostymset med krage och knäppning framtill. Kavajen finns att köpa här (länk till H&M) och här hittar du byxorna (länk till H&M).

2. Rutigt kostymset, KappAhl

rutigt-set-kappAhl

Pepitarutig trikåkavaj med fickor framtill och matchande stretchiga leggings från KappAhl. Kavajen finns att köpa här (länk till butik) och här hittar du byxorna (länk till butik).

3. Khakifärgat kostymset, & Other stories

khakirargat-kosymset-&other-stories

Ett khakifärgat kostymset med kavaj i oversize-modell och byxor med vida ben från & Other Stories. Kavajen finns att köpa här (länk till butik) och här finns byxorna (länk till butik).

4. Mörkblått kostymset, Filippa K

randigt-kostymset-filippak

Ett mörkblått kostymset i twilltyg, ull och återvunnet material från Filippa K. Kavajen finns här (länk till butik) och här hittar du kostymbyxorna (länk till butik).

5. Kostymset i beige, Bubbleroom

beige-kostymset-bubbleroom

Ett beige matchande kostymset med guldknappar och vadderade axlar från Bubbleroom. Här finns kavajen (länk till Bubbleroom) och byxorna finns att köpa här (länk till Bubbleroom).

6. Grått kostymset, Ellos Collection

gratt-kostymset-ellos-collection

Grå kavaj i stilig modell med vådskärning fram och bak. Kavajen blir din här (länk till Ellos) och byxorna finns här (länk till Ellos).

7. Gult kostymset, Rodebjer

gult-kostymset-rodebjer

Gult kostymset i full längd med markerad midja och utsvängda kostymbyxor från Rodebjer. Kavajen hittar du här (länk till Åhlens) och här hittar du byxorna (länk till Åhlens).

8. Matchande kostymset i läder, & Other Stories

matchande-kostym-lader-&other-stories

Ett kostymset i läder i rak skräddad modell med vida byxor från & Other Stories. Kavajen finns här (länk till butik)och här hittar du byxorna (länk till butik).

9. Svart kostymset, ICHI

svart-kostymset-ichi

Svart tidlöst kostymset i rak modell från ICHI. Kavajen finns här (länk till Bubbleroom) och här hittar du kostymbyxorna (länk till Bubbleroom).

10. Rosa matchande kostymset, H&M

rosa-kostymset-h&m

En rak skuren kavaj i vävd kvalitet med rynkad ärm från H&M. Här finns kavajen att köpa (länk till H&M) och byxorna hittar du här (länk till H&M).

11. Rutigt matchande set, Ellos Collection

gratt-rutigt-kostymset-ellos-collection

Matchande grått och rutigt kostymset i fin vävd kvalitet från Ellos Collection. Kavajen finns att köpa här (länk till Ellos) och här hittar du byxorna (länk till Ellos).

12. Blått kostymset, Na-kd

blatt-kostymset-nakd

Ett blått klassiskt rakt kostymset från Na-kd. Kavajen finns att köpa här (länk till Na-kd) och här hittar du kostymbyxorna (länk till Na-kd).

13. Randigt kostymset i grått, Dagmar

randigt-kostymset-dagmar

Ett mörkgrått kostymset i avslappnad passform från Dagmar. Här finns kavajen (länk till Wakakuu) och kostymbyxorna finns att köpa här (länk till Wakakuu).

14. Kostymset i beige, Notes Du Nord

beige-kostymset-notes-du-nor

Ett trendigt kostymset i beige med enkelknäppning framtill från Notes Du Nord. Kavajen finns här (länk till Wakakuu) och här hittar du kostymbyxorna (länk till Wakakuu).

LÄS MER:

Säsongens finaste höstkappor – våra 17 favoriter

Mönstra på! Spana in höstens snyggaste mönstermode

Snygga kavajer till höstgarderoben – 16 shoppingtips!

Mest läst