Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

30 tidlösa plagg som är ett måste i vårgarderoben

16 dec, 2020 
Mode vår 2021
Nu är det dags att börja blicka fram mot våren och dessa trender! Vi listar 30 tidlösa och vackra plagg som är ett måste i vårgarderoben.
Annons

Det börjar bli dags att blicka fram mot våren 2021! Vi ser en balanserad stil mellan det maskulina och feminina med klassiska och stilrena detaljer.

Plagg vi vill bära under våren 2021:

Uppgradera din garderob och gör den redo får våren. Vi listar 30 tidlösa plagg som vi vill bära i vår i allt från stickade plagg, ankellånga jeans och byxor och kjolar i skinnimitation till boots, vardagliga och festliga blusar kavajer i oversize-modell, skjortor och vårens finaste jackor!

En finstickad tröja i mjuk blandning av ull, alpacka och återvunnen polyester från H&M. Tröjan har kraftigt nedhasad axel och lång ballongärm. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons

Skräddarsydd svart kavaj i oversize-modell med konstruerade axlar från Filippa K. Den är tillverkad i lätt yllestretch, är figursydd i midjan och har krage och slag, samt omlottknäppning med hornknappar framtill. Du hittar den här (reklamlänk).

Bootcut jeans med hög midja och ankellängd, i en smal passform från Kappahl. Du hittar dem här (reklamlänk).

Annons

En knälång, dubbelknäppt kappa i mjuk, filtad ull med inslag av kashmir från H&M. Kappan har krage och slag samt brett, avtagbart knytskärp i midjan. Du kan köpa den här (reklamlänk).

En uppdaterad look på den klassiska Chelsea-stöveln i en medelhög modell från Other Stories. Dessa finna även i ljus beige nyans. Du hittar dem här (reklamlänk).

Annons

Byxor från Soaked in Luxury i skinnimitation med rak passform över lår och knä och utställda benslut. Finns i fler färger. Du kan köpa dem här (reklamlänk).

Stickad väst i mjuk kvalitet med ribbstickad ståkrage från Vero Moda. Rak, ledig passform. Finns öven i svart och beige. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons

Stickat mjukisset från H&M med en topp och byxor. Du hittar tröjan här (reklamlänk) och byxorna hittar du här (reklamlänk).

Svart polotröja från Odd Molly med stickad volang vid ärmfången. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons

Guldpläterade örhängen med sammansättning av släta ringar som bildar en elegant knutstruktur, från Pilgrim. Du hittar dem här (reklamlänk).

Vit bomullsskjorta med en överdimensionerad krage och har klassiska manschetter och voluminösa ärmar från Selected Femme. Du hittar den här (reklamlänk).

Annons

Raka kostymbyxor med pressveck från Carin Wester. Du hittar dem här (reklamlänk).

Exklusiv långärmad blus från Ahlvar Gallery i en beige nyans med något högre hals. Stängs med dold dragkedja i ryggen. Finns även i svart och vitt. Du hittar den här (reklamlänk).

Annons

Beige skjortjacka från & Other Stories med klassisk krage och knäppning fram. Finns i fler färger. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Svart blus från Ellos Collection med långa ballongärmar med manschett i ärmslut och rynkad axelsöm. Du hittar den här (reklamlänk).

Annons

Stilren och bekväm finstickad tröja med lång ärm, skjortkrage och knappar från Lindex. Gjord i mjukt material med borstad yta. Du hittar den här (reklamlänk).

Kjol i skinnimitation med fickor i sidan från Kappahl med guldfärgad dragkedja baktill och råskuren kant nertill. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons

Skjorta från J. Lindeberg med avslappnad, rak passform med insydda veck, sydd i en kompakt och högkvalitativ bomullskvalitet. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Kostymbyxor från Lindex i flare-modell med hög midja och utsvängda ben samt veck för en avslappnad men välklädd look. Du kan köpa dem här (reklamlänk).

Annons

Stickad polotröja i oversized modell med kort slits i sidan från Kappahl. Du kan köpa den här (reklamlänk).

En kort blus i mjuk satin från H&M. Blusen har låg ståkrage och lång, voluminös puffärm med smal resår vid ärmslut. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons

Vit löskrage med volangkant och knäppning framtill du kan matcha dina plagg med, från Kappahl. Köp den här (reklamlänk).

Blå jeans i bootcut modell från 2NNDAY. Du hittar dem här (reklamlänk).

Annons

En lång, stickad kofta i mjuk kvalitet med inslag av ull från H&M. Koftan har nedhasad axel och lång ärm. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Stickad kjol från Lisa Yang i 100 procent kashmir. Kjolen är ribbstickad i sin struktur och har en bredare resår i midjan. Rak, ledig passform med en sidoslits. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons
Annons

Klassiska loafers i en grövre design med liten klack och något högre sula från Vagabond. Gjorda i blankt skinn med dekorativ slejf över foten. Du hittar dem här (reklamlänk).

Stickat beige set med tröja och kjol från H&M. Du hittar tröjan här (reklamlänk) och kjolen hittar du här (reklamlänk).

Kjol från Vila i vadlång modell i plisserad trikå med lyster. Bred resår i midjan. Du kan köpa den här (reklamlänk).

Annons

Ankellånga svarta jeans i vid modell från Carin Wester. Du kan köpa dem här (reklamlänk).

En blus i vävd bomullskvalitet med volang på framstycket som fortsätter över axeln från H&M. Blusen har krage och knäppning fram. Du hittar den här (reklamlänk).

LÄS MER:

Film och serier som ger modeinspirationBrand logo
Film och serier som ger modeinspiration
Annons