Vår modechef Sarah Törnqvist ser alla modenyheter före alla andra och har sina självklara favoriter under höst och vinter.

Maxikappa

”Min favorit för säsongen är en lång och lite större kappmodell. Lika snygg till jeans och sneakers som till klänning och klackar!”

kappa-beige-hm

Köp här! Kappa, 1 299 kr, H&M.

Stickad tröja

”Tröjan ska vara oversize och riktigt skön – perfekt för alla kalla vinterdagar vi har framför oss. Ger avslappnad känsla till både smala och vida byxor.”

stickad-tröja-acne

Köp här! Stickad tröja (reklamlänk från Apprl), 3 800 kr, Acne/www.net-a-porter.com

Jeans

”Alla garderober bör innehålla MINST ett par favoritjeans. Som man alltid känner sig bekväm i och som funkar till alla tillfällen.” 

utsvängda-jeans-kiomi

Köp här! Utsvängda jeans, (reklamlänk från Apprl) 499 kr, Kiomi/www.zalando.se

T-shirt

”I min garderob är t-shirten ett nyckelplagg. Jag är ständigt på jakt efter den ultimata modellen. Det är ett all-round plagg som funkar lika bra med glittrande tillbehör på festen som till en strikt kavaj på kontoret.”

 

gul-tshirt-ragdoll

Köp här! T-shirt, ca 750 kr, Ragdoll-LA.

Kaxiga boots

”Detta är absolut bootsens säsong. Ett perfekt skoval till alla ankellånga byxlängder. Jag väljer ett statement par som ger kaxig känsla till en enkel stil.” 

boots-toga-pulla

Köp här! Boots, ca 3750 kr, Toga Pulla/www.farfetch.com

Alla produkter i denna artikel är utvalda av Feminas redaktion, och vissa av produkterna i denna artikel länkas till återförsäljaren via tjänsten Apprl. 

Se mer inspirerande innehåll från oss på Femina: