Våra kungligheter är kända för sin goda smak när det gäller smycken av alla dess slag. Och nu har du chansen att pryda dig med lika vackra detaljer som våra kungligheter. Här listar vi 8 favoriter i vår webbshop – vilken är din favorit?

1. Hyllningsarmbandet till Victoria

Det vackra armbandet togs fram till Kronprinsessan Victorias 40-årsdag och är prytt med vackra berlocker. Ett diskret armband i klassisk stil.

2. Unikt smyckesset från Magdalena Graaf

Detta exklusiva smyckesset bestående av halsband och örhängen finns bara att köpa i vår webbshop! Örhängen och halsband har vackra gnistrande vita Cubic Zirkonia-stenar.

3. Läckra örhängen för dig som vill ha det lilla extra

De fina stenarna kommer garanterat skapa och sprida extra gnistor i just din dag – oavsett outfit, tillfälle eller humör. Med dessa tjusiga örhängen behövs inget mer, de sticker ut och lyfter vilken outfit som helst!

4. Diskret halsband med vacker detalj

Det här är halsbandet för dig som uppskattar en minimalistisk stil. hassos blanka roséhalsband har en större sten i mitten, omringad av 10 stycken mindre stenar runt.

5. Kristallhalsband med matchande armband

Det perfekta smycket för dig som älskar att variera dig! Detta fantastiska och kreativa halsband och armband kan kombineras till minst 10 olika kombinationer. Bara din fantasi sätter gränser!

6. Örhängen med söta stenar

Favoriter för dig som föredrar enkla men stilrena örhängen som kan bäras till både vardag och fest. Snygga örhängen som passar att bäras varje dag och matchar snyggt till halsbandet i samma serie!

7. Klassiska pärlor från Magdalena Graaf

Stilrena runda silverörhängen beklädda med gnistrande cubic zirkoner och med hängande sötvattenspärlor med matchande halsband. Exklusivt framtagen bara för oss!

8. Snyggt halsband som passar till allt!

Eternity Orbit har en fin kombination av två ringar på en tunn kort kedja. Ringarna är i blankt rostfritt stål, där den stora ringen är utsmyckad med klara, gnistrande stenar,så kallade cubik zirkoner.

Mest läst