Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmode

Adoore-klänningarna i TV4 Nyhetsmorgon – här är programledarnas favoriter

09 jul, 2024 
AvCecilia Persson
FotografSiroun Forsberg/@siroun.stylisttv4 på Instagram
Inspireras av programledare som Rania Shemoun Olsson och Tilde de Paula, som liksom flera andra av TV4:s programledare har burit klänningar från det svenska märket Adoore.
Annons
Årets Feminista 2024: Vilken kvinna inspirerar dig?Brand logo
Årets Feminista 2024: Vilken kvinna inspirerar dig?

Programledarna i TV4 bjuder ständigt på inspirerande stilinspiration, oavsett om du startar dagen med en sändning av Nyhetsmorgon eller avrundar den med Efter Fem. Det har givetvis välrenommerade TV-profiler som Rania Shemoun Olsson och Tilde de Paula Eby gjort även den senaste tiden – och det har varit klänningar från ett specifikt märke som har varit extra populärt de gångna veckorna.

Adoore-klänningar i TV4 – favoriterna programledarna bär i rutan

Den senaste tiden har vi nämligen sett en mängd olika programledare och TV-profiler bära klänningar från Adoore, ett populärt märke som ofta uppskattas för sina smickrande silhuetter – och som faktiskt startades av en svensk influencer.

Annons

Rania Shemoun Olsson i Adoore

Tisdagen den 9:e juli bar programledaren Rania en vacker lila skapelse under sin sista sändning inför semestern.

Många av tittarna hyllade Rania och stylisten Siroun Forsbergs klädval på TV4 Nyhetsmorgons Instagramkonto och lyfte fram allt från passformen till färgvalet.

Lila klänning med knappar

Adoore

Den vackra maxiklänningen som Rania bar har långa puffärmar, v-ringning och knappar fram.

Annons

Tilde de Paula Eby i Adoore

Någon annan som uppskattar Adoore, och som har burit flera klänningar från märket, är Tilde de Paula Eby. Under en sändning av Efter fem kunde vi skåda henne i den här midiklänningen med ett romantiskt lila blommönster.

Blommig klänning

Adoore

Klänningen som Tilde bar har korta puffärmar och en öppen rygg med en snygg knytdetalj som ger den det där lilla etxra.

Men det är inte den enda klänningen från Adoore som Tilde har burit – förutom en vacker grön klänning har hon också sänt programmet i denna vackra klänning i säsongens trendnyans ljusblått.

Ljusblå klänning

Adoore

Den vackra midiklänningen kan bäras antingen med de korta puffärmarna uppe eller som off-shoulder.

Annons

Sofia Geite i Adoore

Också programledaren Sofia Geite har vi kunnat skåda i en skapelse från Adoore, närmare bestämt den här ljusgula varianten – som är en annan stor färgtrend i sommar – med ett somrigt blommönster i rött.

Gul klänning

Adoore

Den långärmade klänningen pryds av ett vackert mönster och har snygga knappar framtill.

Lovisa Svanberg i Adoore

Det slutar inte där – även Lovisa Svanberg har burit en klänning från Adoore när hon har presenterat vädret i TV-rutan. Hennes variant har en design som påminner om en omlottklänning, med knytning i sidan, med skillnaden att den istället är v-ringad med en rynkad effekt.

Annons

Mönstrad klänning

Adoore

Den stilsäkra kortärmade klänningen är vadlång och har ett fint mönster av körsbär.

Vem startade Adoore?

Det var 2017 som den svenska influencern Petra Tungården lanserade märket Adoore, vars klänningar snabbt blev populära hos både andra influencers och kunder. Hon har beskrivit det som att hon tyckte att det saknades ett märke med fullt fokus på den feminina silhuetten, och att hon därför startade Adoore med målet att skapa kläderna med den mest smickrande passformen.

Petra Tungården i en klänning från Adoore på galapremiären av filmen En del av dig.
Petra Tungården på galapremiären av Netflix-filmen "En del av dig", iklädd en klänning från det egna märket.Karin Törnblom/TT
Annons
Annons