Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Äldre paret imponerar med sina outfits av bortglömda kläder

08 mar, 2022 
AvAino Oxblod
FotografInstagram.
En persons bortglömda plagg, är en annan persons modelycka.
Det taiwanesiska paret Wanji och Xiu tar moderiktiga parbilder med kläder som kunder struntat att hämta på deras kemtvätt.
Spana in det stiliga parets bilder här!
Annons
För kvinnor av kvinnor – vårens plagg skapade av kvinnorBrand logo
För kvinnor av kvinnor – vårens plagg skapade av kvinnor

Det är svårt att föreställa sig, men vissa personer som lämnar in kläder på kemtvätt kommer sedan inte och hämtar upp dem igen. Istället ligger de kvar hos kemtvätten och samlar damm.

Det har det taiwanesiska paret Wanji och Xiu tagit vara på – och börjat använda sig av. Det till åren komna paret har en kemtvätt i Taiwan där de nu har börjat ta modebilder med kläder som folk har låtit bli att hämta upp från deras tvätteri.

På bilderna, som de lägger ut på en gemensam Instagram, ser vi paret posera i olika fantasifulla och ofta moderiktiga outfits, som de har komponerat av kläderna som numera saknar ägare.

Med bilderna inspirerar paret också till en ”man tager vad man haver”-inställning, och visar att det går att få till snygg styling trots ett begränsat utbud. Instagram-kontot skapades av parets barnbarn, skriver My modern met. Det är också han som fotar sina morföräldrar.

Annons

Paret är inte rädda för varken färg eller form, och bjuder på bilder fulla av mönster, klara färger och markerade axlar och midja. På en bild har Wanji en mönstrad skjorta och jeansshorts matchat med keps, solglasögon och sneakers, medan Xiu har en t-shirt med tryck och en prickig kjol. in look matchar hon med en liten scarf knuten runt halsen och har även hon solglasögon.

Wanji och Xiu visar att det går att klä sig snyggt och fantasifullt fast man blivit lite äldre! I alla fall om man har tillgång till glömska kunder som inte vill hämta ut kläderna de lämnat in.

Så här är parets snygga stil:

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons