Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Anne Hathaway visar vinterns hetaste byxtrend

10 jan, 2023 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Anne Hathaway är en av Hollywoods mest stilsäkra skådespelare, så det är klart att hon bär vinterns trendigaste jeans.
Här visar hon upp de heta cargojeansen – med en elegant twist.
Annons
Säsongens snyggaste jeansBrand logo
Säsongens snyggaste jeans

Anne Hathaway må vara förknippad med rollen som den inte särskilt moderiktiga modeassistenten Andy Sachs i Djävulen bär Prada, men i verkliga livet är hon numera en av Hollywoods bäst klädda skådespelare. När hon poserar på röda mattan eller gästar olika modevisningar är det hennes outfits alla pratar om, och ofta lyckas hon vara både trendig och elegant samtidigt.

Därför är det kanske inte konstigt att hon nu fotats klädd i ett av säsongens allra hetaste plagg – cargojeansen. Den retrodoftande byxtrenden dominerade modehusens vår- och sommarvisningar för 2023, och genom att bära en ljusblå variant redan i slutet av 2022 var Anne Hathaway tidig på bollen med trenden.

Annons

Så stylar Anne Hathaway trendiga byxan

Men precis som med sina röda mattan-outfits så ser Interstellar-skådespelaren till att styla kläderna på ett elegant sätt. Medan andra stjärnor kanske matchar cargojeans med en t-shirt eller en stor huvtröja och sneakers, så väljer Anne Hathaway en färgglad kavaj, scarf samt höga klackar för att ge byxan en feminin spinn. Till det bär hon en lyxig Gucci-väska.

I vår lär vi få se mer av cargojeans i olika varianter. På Paris modevecka visade Givenchy upp ett par jeans i cargomodell tillsammans med millenieskiftesdoftande väskor, medan Diesel valde att para cargojeansen med andra plagg i denimmaterial.

Anne Hathaways färgglada tolkning av jeanstrenden.
Annons
6 vanliga misstag du gör när du köper jeans – så rättar du till demBrand logo
6 vanliga misstag du gör när du köper jeans – så rättar du till dem
Annons