Trendar: ModetrenderStylingtipsShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmodeKungligt mode

Snygga accessoaren till budgetpris – gör alla outfits trendigare

11 aug, 2023 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Rita Ora och Bella Hadid.
Du behöver inte köpa en helt ny garderob för att vara trendig – en enkel detalj kan lyfta hela din look.
Inspireras av stjärnorna i höst och satsa på höstens trendigaste accessoar: statement-bältet.
Annons
Höstinspiration - härliga outfits att inspireras avBrand logo
Höstinspiration - härliga outfits att inspireras av

En liten detalj kan lyfta en hel outfit – men i fallet med statement-bältet är det ju större desto bättre som gäller. Ett uppseendeväckande bälte som vågar ta plats är kändisarnas favoritaccessoar just nu, och höstens trendigaste modedetalj. Genom att hänga att tjockare bälte på höften kan du lyfta vilka kläder som helst, oavsett om du väljer kjol, byxa eller klänning.

Här nedan kan du inspireras av modellerna Bella Hadid och Emily Ratajkowski och artisten Rita Ora!

Annons

Bella Hadid kör dubbelt upp

Ett iögonfallande bälte räcker inte för supermodellen Bella Hadid – hon vill ha två samtidigt. Som en av världens bäst betalda supermodeller har Bella Hadid blivit en av 20-talets främsta stilikoner.

Den här outfiten passar perfekt för de lite kyligare höstdagarna. Hadid väljer en stickad tröja, blåjeans och en brud läderjacka i pilotmodell. Looken toppas sedan med två svarta bälten med ordentliga spännen.

Bella Hadid.
Bella Hadid.

Emily Ratajkowski stylar upp hundpromenaderna

Modellen Emily Ratajkowski har den senaste tiden uppmärksammats för sina snygga kläder på de dagliga promenaderna hon tar tillsammans med sin hund på New Yorks gator. Här matchar hon sin svarta miniklänning och svarta stövlar med ett brett bälte med guldspänne på höften, och visar att det går att hålla trenden mer monokrom snarare än millenieskiftesdoftande.

Annons

Rita Ora älskar kjol och bälte

Artisten Rita Ora är nästan lika känd för sin extravaganta klädstil som för sin musik – och i sommar har hon älskat att matcha sina kjolar med stora bälten. Och ju större desto bättre, tycker Rita Ora! För att få till den totala 00-talslooken matchar hon sina lågmidjade kjolar med magkedja eller t-shirtar med strass.

Rita Ora.
Rita Ora.

Källa: Vogue.

Annons