Artikeln innehåller reklamlänkar
Basplaggen alla bör ha i garderoben

Med rätt under sitter kläderna som en smäck! Och tro oss – basgarderoben är inte komplett utan dessa plagg.

14 plagg som du alltid kommer att använda

När det kommer till basplagg och underkläder i basgarderoben är det vettigt att satsa på två nyanser, dels något i en hudnära hudnära ton och svart. Vita underkläder och linnen är förstås fräscht och fint, men de blir lätt lite dassiga efter ett par tvättar och dessutom syns de faktiskt bättre under vitt än underkläder i hudnära toner.

Underklänning

Med en bra underklänning får klänningarna och kjolarna bättre och snyggare fall. Om det är en tunnare klänning blir den inte lika genomskinlig med en underklänning. Satsa på att ha två underklänningar i en ljus och mörk färg. Underklänning från Lindex med reglerbara axelband, finns även i beige, läs mer och köp här (länk till Lindex).

Beige underklänning från Ellos Collection med reglerbara axelband, läs mer och köp här (länk till Ellos).

Vit t-shirt

Klockren i basgarderoben snygg att bära som den är under en kavaj eller stickad tröja. Vit t-shirt från Agolde, läs mer och köp den här (länk till Wakakuu).

Bh med avtagbara axelband

Balconette bh Ellos

För att kunna trixa med bh:n till olika typer av urringningar kan det vara bra att ha en balconette-bh med avtagbara axelband. Bh med avtagbara axelband från Ellos, läs mer och köp här (länk till Ellos).

Brun nästintill sömlös balconette-bh från H&M med avtagbara band, finns i flera olika beige och bruna nyanser, läs mer och köp här (länk till H&M).

Underkjol

I stället för att köra en hel underklänning kan det ibland räcka med en underkjol. Sandfärgad underkjol från Åhléns, läs mer och köp här (länk till Åhléns).

Shapingplagg

När man inte vill att troskanten ska synas eller när klänningen lämnar oönskade veck finns shapingplaggen till hands. En figurformande body med långa ben från Maidenform som ger en fin silhuett under figurnära klänningar, läs mer och köp här (länk till Ellos).

Baslinnen

Linnen att ha på sig under blusar och tröjor. Tvåpack baslinnen med tunna axelband från H&M i vitt och svart, läs mer och köp här (länk till H&M).

V-ringad svart tanktop från Wakakuu icons, finns även i vitt. Läs mer och köp här (länk till Wakakuu).

Strumpbyxor

Att alltid ha 2-3 par strumpbyxor hemma i olika sorters denier underlättar vid påklädningen. Glansiga strumpbyxor från Kappahl i 20 denier, läs mer och köp här (länk till H&M).

T-shirt bh

En slät t-shirt bh utan sömmar på kuporna är en klassiker i basgarderoben, satsa på att ha dem i olika färger. T-shirt bh utan bygel från Triumph med mjukt vadderade kupor, läs mer och köp här (länk till Ellos).

Svart t-shirt bh från Lindex, läs mer och köp här (länk till Lindex).

Shaping-trosor

shapingtrosa Kappahl

Skulpterande trosor från Kappahl med långa ben och hög midja, finns även i beige.

Tvåpack shape-brieftrosor från H&M med spetsdetaljer, läs mer och köp här (länk till H&M).

Läs mer:

5 sätt att skapa en tidlös garderob – med den perfekta blandningen av kvalitet och budget

Sommarens finaste klänningar under 500 kr – spana in dem här!

18 basplagg till sommargarderoben – som alla matchar varandra!

Därför ska du dra upp dragkedjan innan du tvättar
0:35

Efter reklamen: Därför ska du dra upp dragkedjan innan du tvättar

(0:35)

Slå på ljud