Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Bästa modeögonblicken från nya Sex and the city-inspelningen

20 jul, 2021 
Sex and the city-gänget är tillbaka i nya spinoff-serien And just like that.
Precis som den ursprungliga tv-serien står mode i stort fokus, och redan nu har Sarah Jessica Parker och gänget visat att de fortfarande har stil.
Här är några av modehöjdpunkterna från inspelningen!
Annons
Nya säsongen av Sex and the City – det här vet viBrand logo
Nya säsongen av Sex and the City – det här vet vi

Cynthia Nixon, Sarah Jessica Parker och Kristin David

På den första promotionbilden från And just like that visar trion – Kim Cattrall är den enda som inte är med i spinoff-serien – vart skåpet ska stå.

Sarah Jessica Parker, 56, har på sig en kjol från Norma Karmali, en knuten hatt av Monroe och Celine-skor. Cynthia Nixon, 55, ser ut som den framgångsrika advokat hon ska vara, med en vit byxa med vida ben från Vince och rutig skjorta. Kristin Davis, 56, matchar en Lady Dior-handväska med en off the shoulder-blus från Carolina Herrera och en svart pennkjol.

Annons

Sarah Jessica Parker

SJP är aldrig rädd för att göra ett vågat modestatement, och det gäller även för karaktären Carie Bradshaw i den kommande serien. Den här byxdressen i linne från Claude Montana är köpt i en vintagebutik i New York. Den matchas med en sidenblazer med blombroderier från Dries Van Noten, ett av Sarah Jessica Parkers favoritmärken.

Kristin Davis

När Kristin Davis spelade in en scen där hennes karaktär är ute och går med en engelsk bulldog i koppel – vars bajspåsar bärs i en Burberry-behållare – var hon klädd i en vit blus med puffärm från Stella McCartney. Det matchades med en lång prickig kjol i klart blått, signerat Balenciaga.

Annons

Cynthia Nixon

Nixons Miranda Hobbes gillar färg – under inspelningen syntes skådespelaren klädd i en färgbomb från Dries van Noten. Till det har hon en tygväska med en bild på tidigare demokratiska kandidaten Bernie Sanders med texten ”Rättvisa åt alla”.

Kristin Davis

Mer puffärmar åt folket! Vid ett annat filmtillfälle har Kristin Davis på sig en fuchsiarosa blus med korta puffärmar, matchat med en vit bomullskjol från Alexander McQueen. Hon bar också på en Louis Vuitton-väska.

Annons

Sarah Jessica Parker

Som en blinkning till det gamla Sex and the city-introt har Sarah Jessica Parker på sig babyrosa, den här gången i form av en kappa med en randig klänning under, samt sandaletter. Väskan hon bär i rollen som Carrie är en svart tygväska med WNYC-tryck. WNYC är en lokal radiokanal i New York.

Annons