Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmode

Bästa stilknepen – lär dig av kändisarna

14 jan, 2022 
AvAino Oxblod
FotografTT,
Hur får man sin vanliga garderob att gå från trist och tråkig till att kännas genomtänkt och glammig?
Inspireras av välstylade kändisar, och ta till deras knep!
Här är smarta modetips som stjärnorna tar till.
Annons
Så stylar du den stickadeklänningen – på tre enkla sätt med Emma DanielssonBrand logo
Så stylar du den stickadeklänningen – på tre enkla sätt med Emma Danielsson

Hitta din signaturstil

Många kändisar har sin egen signaturstil som har utvecklats över åren. Modellen Cara Delevingne tycker om att gå på röda mattan i snygga kostymbyxor, medan skådespelaren Keira Knightley verkar ha hittat hem i puffiga klänningar. Genom att vara konsekvent så skapar du din egen unika stil och visar upp dig från din bästa sida.

Investera i hudnära pumps

Att ha skor som är i en nyans nära ens egen hudton är ett av de enklaste sätten att få ens ben att se längre ut, och något som ofta utnytttjas av stjärnor som Angelina Jolie.

Angelina Jolie i hudnära pumps.

Hitta rätt solglasögon

Att veta vika solglasögon man passar i kan vara en riktig djungel, men när man hittat vad som är rätt för ens ansiktsform så ska man hålla fast vid det. Många glasögonmodeller kanske är snygga på andra personer, men inga är snygga på alla. Sen är det såklart alltid roligt att experimentera, men det är tryggt att ha ett par solglasögon att falla tillbaka på, som man alltid vet fungerar perfekt.

Annons

Styr upp din basgarderob

Genom att ha en optimerad garderob med stabila basplagg och några trogna festplagg så blir det mycket enklare att klä sig, både till vardag och till fest. Kändisar må ha stylister och stora balklänningar till de stora galorna, men till vardags behöver de också ha trogna plagg som fungerar i alla lägen. Ett par snygga jeans och en välsittande t-shirt kommer man långt med.

Klassiska smycken räcker hela livet

Även bland smycken behöver man ha en basgarderob. Att investera i enkla och snygga örhängen eller andra smycken i material som inte blir fula med tiden gör att du alltid har något att piffa upp och binda ihop dina outfits med.

Framhäv dina drag

Alla kroppsformer är vackra på sitt eget sätt, och vi har alla något som vi gillar extra mycket hos oss själva. Precis som Taylor Swift gärna framhäver sina långa ben med korta shorts eller höga stövlar, och Kim Kardashian visar upp sina former i spandex, kan också du visa upp dina egna favoritdrag.

Kim Kardashian är inte rädd för att framhäva sina former.

Glöm inte accessoarerna

Passande accessoarer kan pigga upp vilken halvtrist outfit som helst, så känn inte att du måste köpa helt nya kläder om du är trött på garderoben. En snygg väska, ett par coola boots – mer än så behövs sällan. Modellen Emily Ratajkowski tycker om att addera en färgglad väska för att pigga upp och binda ihop sina outfits.

Källa: Brightside.

Annons