Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Bea Szenfeld berättar allt om sina spektakulära kreationer

31 jan, 2017 
AvIda Gustafsson
Vill du veta mer om Bea Szenfelds kreativa skapande och vilka motgångar hon mött på vägen? Köp då en biljett till Feminas event Upplev Femina i Helsingborg eller Göteborg. Läs mer om det här!
Annons
bea-szenfeld

När Eurovision hölls i Stockholm var det Bea Szenfeld som stod för det spektakulära öppningsnumret när modeller i 26 papperskostymer inledde musikshowen – för 200 miljoner tittare.

Men hennes konstnärliga hantverk har sedan tidigare fått uppmärksamhet världen över, papperskreationerna har ställts ut på museum och hennes jätteapan i vitt papper har varit med i en Lady Gagas musikvideo G.U.Y, som du kan se här nedan.

Nu i mars har du chansen att höra Bea Szenfeld berätta om sin kreativitet och sitt hantverk på vårt event Upplev Femina, som hålls i Helsingborg den 23 mars och i Göteborg den 30 mars. På eventet kommer hon att berätta sin historia, hur hon, som gjort scenkläder åt Ola Salo och Loreen, vågade gå sin egen väg, vilka motgångar hon mött och hur hon ser

på mode, trender och entreprenörskap.

På Upplev Femina får hon även sällskap av inredaren, kocken, programledaren och författaren Ernst Kirschsteiger som kommer prata om inredning, och av Feminas modechef Sarah Törnquist som pratar om vårens trender och smarta stylingknep.

Kvällens konferencier är Feminas chefredaktör Ulrika Norberg. 

Annons