Hollywoodstjärnornas mest minnesvärda klänningar på röda mattan
1:9

Efter reklamen: Hollywoodstjärnornas mest minnesvärda klänningar på röda mattan

(1:9)

Slå på ljud

Kläder som inte längre passar kan vara ett riktigt gissel. Oavsett om kläderna krympt eller om man själv har gått upp i vikt, blivit gravid eller kroppen på andra sätt har förändrats, så kan det vara frustrerande när ens gamla favoritplagg inte längre sitter som de ska eller passar överhuvudtaget. Har du lagt pengar på att hitta de perfekta plaggen till din garderob vill du ju gärna kunna bära plaggen också.

Det här är något som Hollywood-stjärnan Blake Lively känner igen sig i. Blake är höggravid och väntar sitt fjärde barn tillsammans med skådespelande maken Ryan Reynolds. Men inte ens glamourösa Hollywood-stjärnor vill behöva byta ut hela sin garderob bara för att de väntar barn – och därför har Blake Lively nu hittat på en smart lösning.

7 sko-missar de flesta inte känner till – så rättar du till dem

Blake Livelys knep med kläderna

På Instagram Story delade hon ett inlägg där hon står stylad mot en vägg, men där hennes outfit inte är så uttänkt som man först kanske kan tro, utan snarare en nödlösning. Blake Lively ser vid första anblick ut att ha på sig en klänning som är svart framtill och prickig i övrigt, men i själva verket rör det sig om två plagg som inte längre passa på egen hand.

”När du inte kan dra upp blixtlåset bak på din kjol och inte kan knäppa framsidan av din klänning, ha på dig båda”, skriver skådespelaren till bilden.

Här finns prinsessan Sofias virkade väska – och så gör du en egen

Blake Lively har alltså kombinerat två plagg som är för små, och får dem att se ut som ett plagg som sitter perfekt.

”Vem säger att två fel inte kan bli ett rätt”, skriver hon också på bilden.

Foto: Instagram Story.

Källa: Glamour.

Rihannas inspirerande gravidstil - spana in hennes bästa looks
1:11

Efter reklamen: Rihannas inspirerande gravidstil - spana in hennes bästa looks

(1:11)

Slå på ljud
Mest läst