Artikeln innehåller reklamlänkar
Carin Wester höst 2022 – senaste nyheter

Ända sedan designern Carin Wester i våras tog ett nytt grepp om sitt varumärke med samma namn har hon fortsatt att leverera kvalitativa tidlösa plagg med en trendig touch. Vårens kollektion bjöd på skräddade plagg i neutrala toner och i somras möttes vi av mer färgstarka inslag, och nu har vi äntligen fått se de första bilderna från höstens kollektion.

Några av plaggen från höstens kollektion finns redan att köpa, medan andra kommer att släppas om ett tag. Här nedanför har vi samlat några av våra favoriter från höstkollektionen – och vill du se vilka plagg och accessoarer du kan klicka hem redan nu så hittar du de senaste släppen från Carin Wester här (länk till Åhléns)!

Nyheter från Carin Wester hösten 2022

I höstens kollektion dominerar de trendiga skräddade inslagen som vi ser mycket av även på resten av modescenen under den kommande säsongen.

svart kostym Carin Wester hösten 2022

Förutom klassiska svarta inslag ser vi även olika toner av grått i Carin Westers AW-kollektion.

grå polotröja och kappa Carin Wester hösten 2022

Dessa grå jeans med pressveck skapar en riktigt elegant look och har faktiskt redan i princip sålt slut, men de kommer sannolikt att komma in i lager igen. Se mer och köp jeansen här (länk till Åhléns).

En klassisk skjorta är ett plagg som aldrig går ur tiden – något som Carin Wester tar fasta på.

randig vit skjorta och svarta utsvängda jeans Carin Wester hösten 2022

Den här randiga skjortan med smala ränder och en oversized passform finns att beställa hem redan nu. Du kan se mer och köpa skjortan här (länk till Åhléns).

Skjortan finns även i en snygg ljusblå variant, se mer och köp den här (länk till Åhléns).

Utöver dessa klassiska inslag ser vi även några andra trendinslag, som en toteväska i läder med effektfulla fransar. Du kan se mer och köp väskan här (länk till Åhléns).

Fler plagg från kollektionen släpps efter hand på Åhléns hemsida – håll utkik och spana in de senaste nyheterna här (länk till Åhléns)!

0:54

Efter reklamen: Fem favoriter från Femina: franska skönhetsknep

(0:54)

Slå på ljud