Armband som liknar Cartier

Det legendariska juvel- och klockhuset Cartier grundades 1847 i Paris av Louis Françoise Cartier. Sedan dess har familjen skapat tidlösa och klassiska smycken och klockor som idag på många sätt är definitionen av tidlös lyx. Ett Cartier-armband i designen Cartier Love Bracelet står på mångas önskelista, men kostar runt 40 000 kronor. Nedan har vi samlat 9 armband i liknande design från märken som Syster P och Edblad i sterling silver och med guldplätering.

Drottning Silvia fick ett Love Bracelet från Cartier, från Kungen, som endast han har nyckeln till. Romantiskt om något.

Cartier Love Bracelet

9 armband som liknar det ikoniska Cartier Love Bracelet:

Armband i liknande design som det lyxiga Cartier Love Bracelet.

Ett stilrent armband med guldplätering och justerbart från Skultuna, finns även i silver. Se mer och köp det här (reklamlänk från Adtraction).

Ett fint statementarmband från Edblad i en smalare modell med kombinationen blank 14K guldplätering på utsidan och blankt rostfritt stål på insidan. Det finns här (reklamlänk från Apprl).

Stort stelt och lätt armband i sterling silver Syster P. Det finns här (reklamlänk från Adtraction).

Stelt armband med små upphöjda ringar med guldplätering från Dyrberg och Kern, finns även i silver. Det finns här (reklamlänk från Adtraction).

Skultuna har tillsammans med designern Kajsa Avila tagit fram “The Key Collection”. Ett stilrent armband i silver med deras ikoniska nyckel. Det finns här (reklamlänk från Adtraction).

Armbandet från Bangle Up har en minimalistisk, elegant look med en stängd design i emalj och guldplätering.Du hittar det här (reklamlänk från Tradedoubler.com).

Ett armband med hyllning till det genuina hantverket bakom Daniel Wellingtons tidlösa design i silver, finns även i guldplätering. Du hittar det här (reklamlänk från Adtraction).

Stelt armband som är handmålat, med monogram från Dyrberg & Kern. Det finns här (reklamlänk från Adtraction).

Stilren armband med ett litet knäppe i sterlingsilver från Georg Jensen. Det finns här (reklamlänk från Adtraction).

Foto: TT

LÄS MER:

Snygga vårskor att köpa i butik redan nu

Vårens finaste varianter i gröna toner – 26 köptips

Slipp kalla fötter med varma tofflor – 11 köptips