Cher.

´

5 saker om Cher som du kanske inte visste
1:14

Efter reklamen: 5 saker om Cher som du kanske inte visste

(1:14)

Slå på ljud

Världsartisten Cher är inte bara känd för sina många hits, men också för sin spektaktulära klädstil och garderob. Den 77-åriga stjärnan är inte rädd för att ta ut svängarna, och tycker inte om att anpassa sig efter normer eller vad andra tycker.

Nu börjar hon närma sig 80, och i en intervju med Good morning Britain konstaterar Cher att hon kommer fortsätta ha sin stil oavsett ålder – och vägrar anpassa sig till hur andra tycker att en kvinna i hennes ålder ska klä sig.

– Jag kan inte förstå att jag kommer vara 80 någon gång, tidigare än jag skulle vilja. Och då komme jag ha mina jeans, och ja kommer ha mitt långa hår, och jag kommer fortsätta med samma saker som jag alltid gjort, säger Cher i intervjun.

Soraya Lavasanis stilsäkra klänning – här hittar du den

Cher vill inte anpassa sin stil

Artisten minns hur hon som yngre föreställde sig att hon skulle anpassa sin stil efter sin ålder, men att hon insett att det inte är något hon vill göra.

– Jag minns när min vän Paulette och jag pratade om när vi skulle behöva klippa håret och sluta ha på oss jeans eftersom det kändes som att det var så kvinnor gjorde på den tiden – men jag har fortfarande inte kommit dit.

Chers mamma, Georgia Holt, blev själv 96 år gammal, och Cher menar att hon har bra gener – men att det kanske också handlar om inställning.

76-åringen visar att mode inte har någon åldersgräns

– Jag vet inte om det också gör en yngre att inte känna sig gammal. Jag hänger med i trender, jag har många unga vänner, men jag har gamla vänner också, säger hon och fortsätter:

Cher 2021.

Cher är inte rädd för att ta ut svängarna.

Foto: Xavier Collin/Image Press Agency / MEGA

– Jag försöker inte vara ung, jag är den jag är. Jag kör bara på.

Mest läst