Vårens snyggaste byxor - så bär du dem!
1:46

Efter reklamen: Vårens snyggaste byxor - så bär du dem!

(1:46)

Slå på ljud

Blair Waldorfs bevingade ord ”Tights are not pants” är nog något som många minns från kultserien Gossip girl. Att man inte skulle bara tajts eller strumpbyxor utan att täcka rumpan var länge en självklarhet, och det blev en sanning som de flesta av oss levt efter länge.

Men nu gör allt fler uppror mot den gamla uppfattningen, och menar att strumpbyxor och tajts visst fungerar att använda som byxor. Stjärnor som Kendall Jenner och Kylie Jenner har fotats klädda i den utskällda trenden – och nu är Christina Aguilera den senaste kändisen att sälla sig till skaran som använder strumpbyxor som byxor, skriver Glamour.

5 plagg och detaljer som kan göra att stilen känns daterad

Christina Aguilera väljer utskällda trenden

På en bild på Christina Aguileras Instagram visar stjärnan hur hon använder strumpbyxor som byxor.

”Några ögonblick från Aguilera-arkiven”, skriver sångerskan till bildspelet på Instagram, med bilder från inspelningar och musikvideos.

På bilden har Christina Aguilera ett par heltäckande svarta strumpbyxor. Till det har hon inget på överkroppen och täcker brösten med handen.

Sno stilen från programledarna i TV4 Nyhetsmorgon – här köper du plaggen

Christina Aguilera må inte vara lika aktuell nu som hon brukade vara i början av 2000-talet, men hennes inverkan på mode och trender genom åren går inte att ta ifrån henne. Genom åren har Christina Aguilera stått bakom ikoniska looks som svarta slingor i platinablont hår, vridna halterneck-toppar och läderchaps med bara trosor under.

Mest läst