Merja blir sminkad inför Årets Feminista
1:33

Efter reklamen: Merja blir sminkad inför Årets Feminista

(1:33)

Slå på ljud

Gillar du också att bära Crocs, eller Foppatoffeln som den också kallas. Skon har blivit en sommarfavorit – både hos barn och vuxna. Och inte minst, hos vårdpersonal. En modefantast har dock utfärdat en skarp varning till andra Crocs-älskare om att bära skomodellen om sommaren, då det är som allra varmast.

Sociala medier-användaren Cecilia var överlycklig när hon köpte ett par svarta Crocs med platå – enligt henne den ultimata skon för sommarens alla varma månader. Cecilia, som på TikTok går under namnet literallycecilia, fick dock en stor chock när hon lämnade de nya skorna i sin bil då hon sprang ärenden. När hon kom tillbaka hade de helt nya skorna ändrats i storlek – på grund av den höga värmen i bilen. I en video, som gick ut till hennes nära 500 000 följare, förklarade hon vad som hade hänt.

– Jag gjorde ett nybörjarmisstag och lämnade mina helt nya Crocs i bilen – och de krympte på ett ojämnt sätt, konstaterar hon.

Här är Kates nya favoritsko – retroklassikern delar internet

Crocsen krympte – i värmen

Hon zoomade sedan in på dem för att visa hur den ena hade sin ursprungliga storlek och den andra var märkbart mindre. Efter att hon varnat andra sa många att de också skulle vara mer försiktiga när de väljer att bära dem runt en pool eller på en strand, eftersom liknande saker kan hända. En användare, och följare, förklarade:

– Jag lämnade mina ute i solen. De återhämtade sig aldrig, jag försökte bära dem och de var superobekväma. En lärdom!

En annan tillade:

– OMG, jag lämnade en ute i solen och samma sak hände.

Andra sa dock att problemet var mycket enkelt att lösa. En person skrev:

– Jag jobbar för Crocs och allt du behöver är en hårtork. Efter några minuter blir skorna okej igen!

Här kan du se hela klippet.

Källa: The Sun

Mest läst