1:26

Efter reklamen: 14 kändisar som burit likadana kläder på röda mattan

(1:26)

Det är många som förknippar modebranschen och utsvävande klädstilar med ungdomlighet, men så behöver det absolut inte vara. Det tyska paret Günther Krabbenhöft och Britt Kanja visar att moderiktighet kan komma i alla åldrar, och att man kan fortsätta utveckla sin stil trots att man har blivit pensionär.

Hon kopierar kändisars stilar – visar att storlek inte spelar någon roll

Günther och Britt, som båda är i 75-årsåldern, visar upp sina spektaktulära garderober på sociala medier, och är inte rädda för att ta ut svängarna både när det kommer till färg och till form. Krabbenhöft är förtjust i tredelade kostymer i olika färger, material och mönster, något han gärna matchar med hattar. Britt Kanja å sin sida har en svaghet för eleganta klänningar, och har en stor accessoargarderob att para dem med.

Paret gör minst sagt världen till sin egen modevisning, och för några år sedan blev de virala när Krabbenhöft fotades i en outfit med flyga, smala jeans och armékängor. Han har sedan dess fått göra modelljobb i Berlin och släppt en bok med visdomsord från sitt långa liv.

”Oavsett vad som händer dig, om du tror att du har misslyckats i livet, så kommer det komma en dag är du kan se svaghet som styrka. Det är bara i efterhand som jag kan se mina egna desperata dagar, och uppskatta dem”, skriver Krabbenhöft i sin bok.

10 gånger Cher fått oss att tappa hakan

Kolla in det stiliga paret, och inspireras av deras modeglädje!

Mer läsning

Femina