Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmode

Hon kopierar kändisars stilar – visar att storlek inte spelar någon roll

09 jul, 2021 
AvAmanda Annell
Katie Sturino visar upp hur man kan klä sig som kändisarna och visa att storlek inte har någon betydelse. Vi har tagit oss en närmare titt på hennes Instagram där hon visar upp de olika klädstilarna.
Annons
Stylisten tipsar – 1 skjorta, 3 stilarBrand logo
Stylisten tipsar – 1 skjorta, 3 stilar

Modevärlden har alltid haft ett hårt ställningstagande mot vilken kroppstyp som får och ska visas upp i diverse märkeskläder. Under senaste åren har dock många modehus öppnat upp för att använda sig av kvinnor i större storlekar. Detta har gjort att mode och stil är mer inkluderande än tidigare. Men det är fortfarande en lång väg kvar till att vara en bransch som är helt inbjudande för alla, oavsett kroppstyp.

Katie Sturino använder sig av sociala medier för att visa upp hur storlek inte spelar någon roll. Hon menar att alla är fina som de är och kan klä sig i vilka kläder de vill.

Annons

På sidan Bright Side hittar man Katie Sturinos Instagram. Där visar hon upp hur man kan klä sig precis som kändisarna utan att varken behöva en stylist eller ha en av de mindre storlekarna.

Vi har valt ut några av de många klädstilarna som hon visar upp på sin Instagram.

Katie Holmes

Här har Katie Sturino gjort en egen version av skådespelerskan Katie Holmes jeans outfit. En somrig och ledig look.

Kate Middleton

Katie har satt ihop en outfit som matchar perfekt med den som hertiginnan Kate Middleton bär. Looken är klassisk och stilig och klär dem båda.

Annons

Alessandra Ambrosio

Katie har satt ihop en likandes outfit som modellen Alessandra Ambrosio. En ledig men trendig look som går att ha till vardagen.

Christina Najjar

En somrig klänning går aldrig fel, här har Katie tagit inspiration från influensern Christina Najjar.

Annons

Kate Middleton

En lite mer ledig stil som Katie kopierade från hertiginnan Kate Middleton. Ledig men stilig look, med en vit topp och snygga byxor kommer man långt.

Annons

Naomi Watts

En cool och lite retro look som Katie matchat ihop från skådespelerskan Naomi Watts. Stor blazer och en cool kjol är alltid trendigt.

Annons