Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmode

Du har förmodligen burit din behå på fel sätt hela livet – så gör du rätt

09 jun, 2022 
AvJohanna Lejon
FotografPEXELS, TIKTOK, TT.
Har du också burit din behå fel hel tiden – utan att veta om det? Lugn. Vi vet hur du ska göra för att det ska bli rätt.
Annons
7 kändisar med deras naturliga hårfärgBrand logo
7 kändisar med deras naturliga hårfärg

Det finns vissa plagg som vi kvinnor står framför spegeln i timtal och provar ut så att de ska sitta helt rätt, helt perfekt. Sedan finns det plagg som vi bara slänger på oss, dag efter dag, utan att tänka efter särskilt mycket. Ett av dessa plagg är vår behå. Förmodligen har vi satt på den, och haft den på oss, på exakt samma sätt sedan tonåren. Men bara för att vi alltid har gjort något på ett speciellt vis betyder inte det att det är rätt, och korrekt. Det är faktiskt så att du kan ha burit din behå fel hela tiden, i alla år. Utan att veta om det. Särskilt om behåbanden syns då du bär en speciell typ av urringning.

Så döljer du behåbanden – då du bär en bred urringning

En modeexpert, som på TikTok går under namnet Stylexfox, avslöjade häromveckan hur hon gömmer sin behå när hon bär plagg som har en bred halsringning. I videon har hon på sig en vit topp med fyrkantig hals där hennes behå är synlig – ovanför halsringningen. För att fixa detta tar hon först av sig ärmarna på toppen och tar sedan bort behåremmen från axeln.

Därefter vrider hon behån runt för att skapa en mindre ögla som hon sedan kan sticka sin arm igenom. Hon drar sedan den nya mindre remslingan upp till axeln. När hon sedan drar på sig ärmarna igen är behån och dess remmar helt utom synhåll. Magiskt! Se här hur hon gör, mer exakt.

Annons

Klippet har setts av tusentals

Detta modehack, som redan setts av tusentals människor, kommer garanterat att få dig att känna dig trygg i vilken topp eller klänning som helst, med fyrkantig hals. Många tittare älskade den smarta idén från Stylefox och kommenterade med saker som:

”Du har räddat mitt liv” och ”Vilken gamechanger. Nobelpriset till dig. Nu.”

Några personer ifrågasatte dock hur bekvämt detta behåtrick verkligen är. Varför inte testa själv och se om det funkar för dig, eller ej!

Källa: The Sun

Skaffa vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om det senaste inom resor och äventyr. Vi skickar dig tips och råd om hur du får den perfekta resan!

Annons