Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Slipp halka – tips på eleganta dubbskor för dam

25 nov, 2022 
AvJosefin Westin
FotografTT
Dubbskor för dam som är eleganta
Vid vinterväglag är det lätt hänt att man antingen måste kompromissa med stilen med klumpiga kängor eller halka omkring i snygga men alldeles för hala skor.
Här är bästa tipsen på hur du kan undvika det och hittar eleganta dubbskor för dam.
Annons
Så stylar du den vadlånga kjolen- på tre enkla sätt med Emma DanielssonBrand logo
Så stylar du den vadlånga kjolen- på tre enkla sätt med Emma Danielsson

De flesta associerar dubbskor som något klumpigt man stoppar på fötterna och väljer bort det alternativet. Men du behöver inte kompromissa mellan funktion och stil. Några av de största skoproducenterna av dubbskor för dam, med Icebug och Rieker i täten, får inte bara år efter år bäst i test när det kommer till funktion. Deras dubbskor för dam har även tagits fram i allt fler modeller som till och med kan vara smickrande på foten.

Här är Feminas tips på eleganta dubbskor för dam:

Icebug Boda W BUGrip

Dubbskor för dam finns även i det här utförandet, Icebugs variant på en curlingkänga. Den är toppad med funktion och hållbara material. Den har en mjuk och skön insida och en yttersula med 17 dynamiska dubbar av karbinstål. Den här dubbskon för dam har ett pålitligt grepp på alla typer av underlag.

Icebugs dubbskor är dessutom så pass fiffiga att dubbarna fjädrar in i sulan när du går på hårda underlag för att du ska få samma sköna upplevelse som om du går i odubbade skor.

Annons

Den här skomodellen finns även i svart.

Icebugg dubbsko för dam i kamelfärgad mocka

Rieker X8200

Rieker är kända för att göra bekväma skor och det är inte förvånande att det tyska skomärket dessutom gör dubbskor för dam. Den här svarta kängan i mocka kommer i en klassisk modell med snörning. Dubbskon har utfällbara broddar som gör att du kan känna dig tryggare på isiga underlag. Den dekorativa kanten är i fuskpäls men värmer dessutom din vrist och komplitteras med ett skönt foder i teddy filé.

Rieker dubbsko dam i mocka och fuskpäls

Icebug Hova W BUGrip

Dubbskomärket Icebug har även tagit fram en stilren känga som påminner om en Chelsea boot. Men den har skon har desto fler funktioner som de 17 dynamiska dubbarna av karbinstål.

Annons
Dubbsko för dam från Icebug i modellen Hova

Rieker 6791

Vattenavvisande dubbsko för dam i en modell med utfällbara broddar fram och bak. Håller dig varm och trygg på halt underlag men också elegant.

Reikers dubbsko för dam med högt skaft
Annons