Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Eleganscoachen: Så blir du elegant – med kläder från H&M

08 nov, 2022 
AvAino Oxblod
FotografYoutube.
Vill du klä dig stiligt och elegant, men har inte budget eller intresse att lägga stora summor pengar på skräddarsydda märkeskläder?
Det gör inget – eleganscoachen Anna bBey visar nu sina bästa knep för att få till en elegant stil genom att handlar på vanliga H&M.
Här är hennes bästa tips för att lyfta stilen!
Annons
8 enkla tips för att se mer elegant utBrand logo
8 enkla tips för att se mer elegant ut

Det behöver inte kosta mycket att vara elegant och moderiktig. Det är inte alla som har budget eller intresse av att lägga dyra pengar på märkesplagg eller skräddade kläder, men det betyder inte att man inte vill klä sig snyggt och chict.

Eleganscoachen Anna Bey har lösningen på alla de här problemen. I en ny video på Youtube, som The Sun har skrivit om, visar hon hur man får till en elegant stil bara genom att handla på ett vanligt H&M.

– Jag gick in på H&M:s hemsida och köpte alla eleganta plagg jag kunde hitta och det som såg dyrt ut, säger hon i videon.

Annons

Anna Beys klädval på H&M har alla något gemensamt – hon har valt plagg gjorda i mer rejäla tyger, och alla i en neutral färgpalett. Bland annat föll valet på en tweedklänning i klassiskt snitt.

– Tweedklänningar ser eleganta och stiliga ut. Det här är det ”enklaste” sättet om du vill se exklusiv ut billigt, säger Anna.

Stylingen gör skillnad

Anna Bey konstaterar att hon sällan köper kostymer i från klädkedjorna, men att H&M har habila alternativ för de som inte vill lägga dyra pengar på en kostym. Bäst är att välja en grå variant.

Annons

– Ett av knepen jag har märkt fungerar är att gråa kostymer ofta ser bättre ut än andra färger.

Det handlar inte bara om plaggen i sig, utan också hur man stylar dem. Eleganscoachen testar en stickad klänning och gillar inte riktigt passformen – förrän hon stylar den med ett smalt skärp i midjan som framhäver hennes former bättre.

– Investera i bälten, de kommer göra dig gott, säger hon.

Anna Bey säger att flera av H&M:s plagg kan misstas för att vara av dyrare kvalitet, mycket på grund av hur de är sydda och vilka färger de har.

– Ibland går det att se dyrare ut för mindre pengar, helt klart, säger hon.

Annons