Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Ellos, H&M och Lindex – 20 höstnyheter du inte vill missa

10 aug, 2020 
AvRebecca Wictor
Är du också sugen på att börja använda höstgarderoben? Att äntligen få använda lite mer kläder? Nu är hösten på intåg och det märks i butik. Vi har samlat 20 höstnyheter hos H&M, Ellos och Lindex som verkligen lyfter din stil i höst.
Annons

Längtar du också efter att få använda mer kläder igen? Även om sommaren med sin värme och tunna kläder är en underbar tid är vi många som varje augusti längtar efter byxor, tröja och snygga skor. Det märks om inte annat på modekedjornas utbud, för nu är höstnyheterna släppta och vi har scannat utbudet.

20 snygga höstnyheter du inte vill missa

H&M, Ellos och Lindex är tre stora modeaktörer att räkna med när det kommer till trendsäkra och prisvärda modenyheter, varje säsong. Inte minst inför hösten 2020. Här kommer våra favoriter bland de senaste trendplaggen:

Höstens snyggaste skjortor och stickade tröjor hos Lindex

Ljuvligt rosa stickad tröja i ullmix med rak passform och trekvartsärm. Härligt ljus nyans bland de annars mörkare höstfärgerna. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Annons

Avslappnad och snygg cardigan i en alpackablandning som blir perfekt som ett extra lager när kvällarna börjar bli lite kyligare. Här kan du köpa den (reklamlänk)

En overshirt är ju det ultimata höstplagget, Lindex har en snygg beige variant i manchester för hösten 2020. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Annons

En luftig och snygg svart skjorta är ett måste-plagg i höstens garderob. Snyggt både på jobbet och till fest. Här kan du köpa den (reklamlänk)

En enkel men snygg bomullsskjorta som finns i både vit och rosa, med resår i ärmslutet. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Avslappnad men stilren möstrad klänning med knäppning framtill. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Annons

Stilrena höstnyheter hos H&M

En underbart mjuk finstickad poncho i ull- och kashmirblandning. Stilren med draperad krage och ribbstickad kant på ena sidan, som gör att den fungerar lika bra på jobbet som värmande tröja vid höstens tillställningar utomhus. Här kan du köpa den (reklamlänk)

En vadlång sidenkjol med hög midja och figurnära passform. Vacker ljusgrön nyans som passar till höstens fester. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Annons

Som vi längtat efter att få ta på oss en snygg kappa igen. Som den här snyggt turkosa i ullmix, med borstad sida. Här kan du köpa den (reklamlänk)

En skjortklänning är alltid en bra investering. Perfekt jobbplagg men fungerar lika bra hemma eller under en promenad på stan. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Annons

En kort klänning i vävd Tencel™ lyocellblandning. Snyggt v-ringad och omlottlagd fram med söta knytband i sidan. Här kan du köpa den (reklamlänk)

En snyggare t-shirt är alltid en god investering. Som den här tröjan i silkesmix som finns i flera fina färger. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Snygga slacks som finns i flera olika grå nyanser är det ultimata plagget i höst. Här kan du köpa dem (reklamlänk)

Annons

Passa på att uppdatera sovplaggen hemma nu när H&M har släppt en snygg kollektion där bland annat den här morgonrocken i satin ingår. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Snygga derbyskor med platå, som passar både till vardag och fest i höst. Här kan du köpa dem (reklamlänk)

Höstnyheter från Ellos

Trendig och mysig jacka i teddy från Jacqueline de Yong. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Annons

Lång jeanskjol från Dagmar som är ett klockrent höstplagg. Du blir uppklädd men avslappnad på samma gång. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Stilren tunika från Ellos Plus Collection som gör sig perfekt i höstgarderoben. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Klänning i vacker rosa nyans och med trendig volang, som gör sig lika bra vardag som till fest. Här kan du köpa den (reklamlänk)

Annons

Snygga kängor från Rieker att värma fötterna med när kylan kommer. Klassisk modell som alltid funkar, det vill säga en riktigt bra investering. Här kan du köpa dem (reklamlänk)

LÄS MER:

Annons