Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

12 favoriter från Carin Westers nyheter

27 jul, 2020 
AvLisa Nilsson
En av våra stora favoriter är Carin Wester. Hennes plagg är ofta av hållbart material som dessutom håller stilmässigt i många år. Vi har valt ut våra favoriter från Carin Westers nyheter.
Annons

En favoritdesigner är Carin Wester – hennes plagg är ofta prisvärda och av god kvalité, även för miljön. Och nu har nyhetshyllan uppdaterats på med plagg som passar bra under övergångsperioden mellan sensommar och höst.

En av färgerna som är genomgående är en mörk rosa som för tankarna till utblommade pioner – vilket även är ett mönster på flera av plaggen. De mixas med något mörkare toner på skjortor och byxor som funkar väl på semesterns sista dagar men också första dagarna tillbaka på jobbet.

Spana in våra nyhetsfavoriter här!

Carin Wester

Ankellång mörkrosa kjol som har ett härligt fall, den hittar du här. (reklamlänk)

Annons
Carin Wester

Beige jacka med snöre i midjan som man kan dra åt för att markera midjan något. Jackan frångår en vanlig rak och klassisk modell med veck vid axel och längst ned på ärmen. Här (reklamlänk) hittar du den.

Carin Wester

Snygg byxa i kostymmodell, benen är vida och ger en luftig känsla – byxorna är dessutom producerade av återvunnet material. Bra val tycker vi! Klicka hem dem här. (reklamlänk)

Annons
Carin Wester

Klassisk Carin Wester-sweatshirt i underbar mörkrosa med logga över bröstet. En favorit att lysa upp sensommarens dagar med! Här hittar du den. (reklamlänk)

Carin Wester

Vit blus med längre ärm och frilldetaljer uppe vid kragen. Till ett par jeans skapar du en avslappnad stil, men passar lika bra att stoppa in i ett par kostymbyxor för en mer dressad look. Här (reklamlänk) hittar du den.

Annons
Carin Wester

Svarta jeans av ballongmodell – gör som modellen och bär upp dem med ett par boots. De passar även bra med kavaj eller en stickad tröja. Jeansen hittar du här. (reklamlänk)

Carin Wester

Den här v-ringade blusen i avslappnad modell har ett snyggt fall och passar utmärkt till ett par jeans. Här hittar du den. (reklamlänk)

Annons
Carin Wester

Mörkblå vadlång denimkjol som passar bra under sensommaren och jobbstarten på kontoret. Matcha med en snygg sandal eller ett par sneakers. Här (reklamlänk) kan du köpa den.

Carin Wester

När vi går mot något kallare kvällar så är en stickad tröja skön att ha med sig, då är den här en favorit. Tröjan går i rosa toner och den hittar du här. (reklamlänk)

Annons
Carin Wester

Enkel t-shirt med mönster – passar till byxa som kjol. Den hittar du här. (reklamlänk)

Carin Wester

Den här blusen blir en härlig färgklick i vardagen och vi älskar bandet som skapar en fyllig rosett uppe vid kragen. Köp den här. (reklamlänk)

Carin Wester

Svart skjortklänning med knytband i midjan som man kan spendera alla semesterns dagar i. Ha den till stranden, till fest eller första dagen på jobbet efter semestern – för att hålla kvar semesterkänslan något. Klänningen hittar du här. (reklamlänk)

Läs mer:

Annons