Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmode

Feminas moderedaktör listar tre höjdpunkter från Köpenhamns modevecka

13 aug, 2021 
AvJenny Fredriksson
FotografCopenhagen fashionweek
Köpenhamns modevecka har precis tagit slut och den danska huvudstaden har bjudit på härlig modeeskapism i form av färgstarka trender och storslagna visningar. Här listar Feminas moderedaktör 3 höjdpunkter från veckan.
Annons

Den danska huvudstadens modescen har verkligen växlat upp sitt uttryck och tar chansen att flexa sina muskler i både form av coola kollektioner och maxade visningsupplevelser.Vi lider alla av pandemi-fatigue och även modevärlden som gör som satsar på kollektioner med mycket fest och nattklubbskänsla på plaggen och maxade visningsupplevelser till sommaren 2022.

5 saker du kanske inte visste om Ashley GrahamBrand logo
5 saker du kanske inte visste om Ashley Graham

1. Den finaste visningen

Färger, skön miljö och de finaste klänningarna bjöd det dansk-brittiska märket Brøgger på. Visningen hölls högst upp på en roof top garden och de långa svepande volangkreationerna i smaskiga sorbetfärger fladdrade i vinden. Romantiskt mode blandat med vasst skrädderi i vacker miljö = veckans bästa modeupplevelse.

Annons

2. Den bästa castingen

Det märks att att även danskarna jobbar mer aktivt med en inkluderade policy när det kommer till modeller. Gannis ss-22 visning är ett utmärkt exempel på en bra mix på modeller med olika kroppsformer och hudtoner. Det skapar en skön och mer modern modeupplevelse. Det enda som saknas är modeller i olika åldrar. Kanske nästa säsong får vi se en mer varierad ålders-spann.

3. Den mäktigaste visningslokalen

Vi bjöds på riktig sightseeing över hela Köpenhamn när man med andan i halsen ta över hela stan till Rotates visning. Slutdestinationen var en gigantisk lagerlokal ute i Nordhamnen, känd som Tunnelfabriken. Miljön och stämningen i lokalen var som ett väldigt chict fashion rave med rökmaskinnsdimma, modeller som satt och hängde i vintagebilar och såg allmännt störtcoola ut. Kollektionen och musiken andas dekadent nattblubb à la Berlin pre-pandemi. Kollektionen ger uttryck för vår allas längtan till dans och fest och en allmän utskjutning!

Rotate
Rotate ss 22
Rotate
Rotate
Annons
Annons