1:11

Efter reklamen: Vanliga misstagen som gör ditt smink mindre elegant

(1:11)

Vi har alla varit där. Favoritskorna, eller ett par skor som du behöver bära vid ett speciellt tillfälle, passar helt enkelt inte lika bra som vi ville och förväntade oss. Det händer ofta. Och speciellt under sommaren, då skorna vi bär ofta är öppnare och sitter på ett annat sätt. Dessutom ändrar våra fötter storlek under sommaren, på grund av värmeväxlingarna. Ibland är fötterna svullna, ibland inte.

Meghan Markle bär ofta en storlek för stora skor. Som här, vid förlovningen med prins Harry.

DANIEL LEAL-OLIVAS

Men nu finns det faktiskt en lösning på det här problemet. En lösning som dessutom innebär att du kan välja lite större skor, och inte tvingas klämma ner fossingarna i ett par för tajta bara för att de inte ska glappa och ge skavsår.

En annan kändis som också hakat på trenden med för stora skor är skådespelerskan Kate Bosworth.

Andy Kropa

Några kända ansikten som ofta bär för stora skor, men istället väljer att använda andra knep för att få dem att sitta perfekt, är Meghan Markle och Kate Bosworth. De använder dock inte detta trick, utan kör med dyra specialsulor.

Få dina skor att passa perfekt – enkla knepet

Tricket att få skorna att passa perfekt, även om de är lite stora, avslöjades på sociala medieplattformen TikTok tidigare i år. En kvinna, vid namn Alison Vickers, var den som presenterade det geniala knepet. Det bästa av allt (förutom att det fungerar perfekt)? Det är gratis. Du behöver alltså inte lägga några som helst pengar på att köpa trista, och dyra, innersulor. Allt du behöver är ett par extra strumpor. Så, vad är det då för knep som Alison snokat reda på?

I en kort video TikTok delar hon med sig av ett klipp på sina silvriga höga klackar från Shein och förklarar:

– När dina skor är för stora så limmar du helt enkelt fast strumpor på insidan.

Alison ses sedan klippa upp ett par yllestrumpor som hon sedan klistrar fast på insidan av skons baksida och under remmen.

– Ser ganska konstigt ut på insidan ... men perfekt på utsidan, tillägger hon.

Snygga klänningsmodellen som är smickrande på alla

Klippet har setts av miljoner

Inlägget har fått hela 4,7 miljoner visningar, över 217 000 likes och översvämmats med kommentarer från imponerade användare världen över. Flera av dem har kommenterat.

”Och jag slår vad om att de också är så bekväma”, skriver en användare, exempelvis.

En annan skriver:

”Först tänkte jag 'varför inte byta till din storlek', men det här är faktiskt en genial idé! Mycket bekvämare!”

Här kan du se klippet, i sin helhet.

Källa: The Sun