Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Giambattista Valli x H&M – se alla plagg från designsamarbetet

04 okt, 2019 
AvEmma Blomberg
I våras avslöjades att H&M teamar upp med Giambattista Valli inför årets stora designsamarbete. Nu har bilderna på kollektionens släppts. Se alla plagg här!
Annons

Det var under amfAR-galan i maj som Hennes & Mauritz avslöjade årets designsamarbete Giambattista Valli x H&M.

Italienaren Giambattista Valli lanserade sitt varumärke 2005 och är känd för sin skräddarkonst som präglas av skönhet och elegans. Kollektionen med den svenska klädkedjan är hans första designsamarbete.

Giambattista Valli x H&M – se alla plagg

– Vi är överlyckliga över att samarbeta med Giambattista Valli. Han är en verklig mästare när det gäller haute couture med öga för detaljer i hantverket. Att kunna dela hans design med våra kunder har länge varit en dröm för oss och vi ser så fram emot att se reaktionerna på denna vackra kollektion, sa Ann-Sofie Johansson, chefsdesigner på H&M i samband med avslöjandet.

Annons

När släpps Giambattista Valli x H&M?

Nu har bilderna på kollektionen släppts och den är, som vanligt när det gäller H&M:s designsamarbeten, långt från less is more. Färgskalan går i svart, vitt, rött och rosa och bland plaggen ser vi extraordinära klänningar, sweatshirts med strass och volangblusar. Hjärtformade väskor, mönstrade silkesscarfs och detaljrika skor är exempel på accessoarer. Kollektionen finns tillgänglig online och i utvalda butiker från och med den 7 november 2019. Se alla plagg nedan!

Se alla plagg från Giambattista Valli x H&M här

Passa på att uppdatera dig om höstmodet 2019: Allt om säsongens största trender

 

Foto: H&M

Annons