Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Här är vinterns trendigaste stickade tröja – och så stylar du den

07 dec, 2023 
Grå stickad tröja dam
Snön har lagt sig och det är dags att plocka fram våra stickade favoriter.
Moderedaktören listar vinterns trendigaste stickade tröja och hur du stylar den.
Annons
Vintermode - outfits att inspireras avBrand logo
Vintermode - outfits att inspireras av

Årets kalla säsong är här och det är dags att dra fram säsongens stilsäkra vintervärmare. Det är ingen nyhet att det grå är det nya svarta – och det syns även i den stickade garderoben.

Vinterns trendigaste tröja – Grå stickad tröja dam

Scrolla vidare för att spana in vinterns trendigaste, stickade tröja i it-färgen, grå och hur du kan styla den på 5 olika sätt.

Grå stickad tröja, Arket

Kabelstickad, grå tröja i mohairblandning, den finns även i beige. Läs mer och köp tröjan här (reklamlänk).

Stickad tröja dam, Gina Tricot

Är du ute efter en billigare variant? Spana in denna grå stickade tröja med vida ärmar. Läs mer och köp tröjan här (reklamlänk).

Moderedaktören: Styla den grå stickade tröjan

Det som är så bra med stickade tröjor är att de fungerar till alla möjliga tillfällen, vardag som fest. Här hittar du 5 tips på hur du kan styla den!

Annons

1. Casual Chic:

– Kombinera den grå stickade tröjan med ett par snygga mörkblå jeans och vita sneakers eller vinterboots. För en extra touch, addera dina favoritsmycken. Jag personligen älskar att bära gulddetaljer till grå plagg.

2. Stilsäkra lager:

– Styla lager på lager genom att bära den grå tröjan över en vit skjorta. Låt kragen sticka fram som en dekorativ detalj. Toppa looken med ett par svarta byxor och boots.

3. Weekend comfort:

– Para ihop tröjan med ett par bekväma leggings eller mjuka byxor för en avslappnad look. Komplettera med sneakers (eller sköna tofflor för hemmamys.) Är det kyligt? Addera en extra stor halsduk.

4. Eleganta kontraster:

– Matcha den grå tröjan med en kjol – mini, midi eller maxi, vad du än väljer så blir det rätt. Perfekt för kalla festkvällar. Komplettera med ett par stövlar med klack.

5. Sportigt och avslappnat:

– Skapa en sportig look genom att matcha den grå tröjan med ett par sköna träningstights eller yogabyxor. Toppa med en keps, höga strumpor och en varm dunjacka.

Annons