Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Gry Forssells färgglada stilresa genom åren

16 feb, 2022 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Med närmare 25 år i tv-branschen har Gry Forssell hunnit ha olika stilar och gå igenom olika faser.
Här är den folkkära programledaren och radioprofilens stylingresa genom karriären.
Annons
Gry Forssells stilresa genom årenBrand logo
Gry Forssells stilresa genom åren

1997

Många förknippar Gry Forssell med en kort busig frisyr, men i början av karriären var programledaren snarare väldigt långhårig. Som programledare för Äventyr poserade hon i en vit stickad tröja och hade en helylle-look.

1998

När Gry blev en av programledarna för det uppmärksammade programmet Silikon slog hon igenom ordentligt i landet. Programmet gjorde sig känt för att ställa mer intima frågor, och även Grys stil passade Silikon-profilen – här i en riktig 90-talslook med knähöga stövlar och kortare kjol.

Annons

1999

Gry Forssell är inte rädd för att sticka ut med sin stil – som här när hon valde en fotsida quiltad jacka i vitt med en fluffig mössa som påminner om senaste årens trendiga bucket hat.

2002

Leopardmönstrad var en favorit i början av 2000-talet, som för många andra!

2004

2004 var Gry med och testade stegmätare när hon gick barnvagnspromenader med sitt första barn. Vinterstilen för 18 år sedan bestod av jeans och sneakers, mönstrad kappa och en riktigt fluffig pälsmössa.

Annons

2005

I början och mitten av 00-talet fanns det få material som var hetare än mocka, och det tog Gry fasta på här! Jacka och kjol i mocka, matchat med mönstrad topp och tajta skinnstövlar när hon gick och firade gratistidningen Metros jubileum i Globen med gamla parhästen Adam Alsing.

2007

Adam Alsing och Gry Forssell jobbade tillsammans med programmet Pokerfejs, och Gry Forssell valde en mer klassisk look på sina kläder, med svart pennkjol och en cremefärgad blus med rysch och svarta detaljer.

Annons

2008

Gry Forssell har varit programledare för Sommarkrysset i över 15 år, och hunnit bära de flesta olika färger på den rosa scenmattan. 2008 bar hon alla färger på en gång med den här färgsprakande regnbågsklänningen.

2011

Som tidigare nämnt så förknippas Gry Forssell ofta med kort hår, men 2011 slog hon till på en riktig 60-talslook med långt voluminöst hår och en svartvit klänning med ärm.

Annons

2014

På Kristallengalan är det kul att klä upp sig, det tycker också Gry! Det här året föll valet på en mönstrad omlottklänning i siden med hög slits – matchat med kopparrött hår.

2018

På samma gala fyra år senare visade Gry hur bra hon passar i starka färger när hon valde en klarröd klänning med kort ärm, markerad midja och plisserad kjol.

Vill du få en regelbunden dos av inspiration?

Vi ser till att du alltid har full koll på de senaste modetrenderna och skönhetstipsen samt kulturvärlden. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten.

Annons