Gry Forssells stilresa genom åren
0:44

Efter reklamen: Gry Forssells stilresa genom åren

(0:44)

Slå på ljud

1997

Björn Edergren/SVT

Många förknippar Gry Forssell med en kort busig frisyr, men i början av karriären var programledaren snarare väldigt långhårig. Som programledare för Äventyr poserade hon i en vit stickad tröja och hade en helylle-look.

1998

Magnus Bergström/TT

När Gry blev en av programledarna för det uppmärksammade programmet Silikon slog hon igenom ordentligt i landet. Programmet gjorde sig känt för att ställa mer intima frågor, och även Grys stil passade Silikon-profilen – här i en riktig 90-talslook med knähöga stövlar och kortare kjol.

1999

Torbjörn F Gustafsson

Gry Forssell är inte rädd för att sticka ut med sin stil – som här när hon valde en fotsida quiltad jacka i vitt med en fluffig mössa som påminner om senaste årens trendiga bucket hat.

2002

Micael Engström/TT

Leopardmönstrad var en favorit i början av 2000-talet, som för många andra!

Spana in By Malinas vackra vårkollektion 2022

2004

Roger Schederin

2004 var Gry med och testade stegmätare när hon gick barnvagnspromenader med sitt första barn. Vinterstilen för 18 år sedan bestod av jeans och sneakers, mönstrad kappa och en riktigt fluffig pälsmössa.

2005

BERTIL ERICSON

I början och mitten av 00-talet fanns det få material som var hetare än mocka, och det tog Gry fasta på här! Jacka och kjol i mocka, matchat med mönstrad topp och tajta skinnstövlar när hon gick och firade gratistidningen Metros jubileum i Globen med gamla parhästen Adam Alsing.

2007

JONAS EKSTRÖMER / TT

Adam Alsing och Gry Forssell jobbade tillsammans med programmet Pokerfejs, och Gry Forssell valde en mer klassisk look på sina kläder, med svart pennkjol och en cremefärgad blus med rysch och svarta detaljer.

2008

Micke Gustafsson / TT

Gry Forssell har varit programledare för Sommarkrysset i över 15 år, och hunnit bära de flesta olika färger på den rosa scenmattan. 2008 bar hon alla färger på en gång med den här färgsprakande regnbågsklänningen.

72-åriga modellen som bryter mot branschens normer

2011

Karin Törnblom/TT

Som tidigare nämnt så förknippas Gry Forssell ofta med kort hår, men 2011 slog hon till på en riktig 60-talslook med långt voluminöst hår och en svartvit klänning med ärm.

2014

Patrik Österberg/TT

På Kristallengalan är det kul att klä upp sig, det tycker också Gry! Det här året föll valet på en mönstrad omlottklänning i siden med hög slits – matchat med kopparrött hår.

2018

Eero Hannukainen/TT

På samma gala fyra år senare visade Gry hur bra hon passar i starka färger när hon valde en klarröd klänning med kort ärm, markerad midja och plisserad kjol.

Mest läst