Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmodeKungligt mode

Här är butikerna som har egna (online) julkalendrar 2020

01 dec, 2020 
Julkalender online 2020
Här är butikerna som har sina egna julkalendrar under 2020! Vi tipsar även om både julklappar och presenter att unna dig själv med som du kan fynda under december månad.
Annons

December är här vilket betyder att nedräkningen till julen äntligen är i full gång! Något som hör både julen och december till är att många införskaffar sig julkalendrar. De gör både nedräkningen och väntan på julafton mycket roligare.

Har du inte hunnit införskaffa dig en fysisk julkalender så har många butiker sina egna online att följa varje dag fram til den 24 december. Nedan listar vi de butikerna som har sina egna julkalendrar under 2020 och tipsar även om både julklappar och presenter att unna dig själv med som du kan fynda under december månad.

Är du ute efter något fint till dig själv eller kanske en julklapp till någon du bryr dig om? Då kan det vara en lysande idé att kika in dessa kalendrar och deras erbjudanden hela vägen fram till jul. Tänk dock på att det aldrig är bra att överkonsumera, varken för din plånbok eller för miljön.

Tips! Vissa kalendrar kan du även tjuvkika på alla decembers erbjudanden vilket ger dig chansen att sedan pricka in vilken dag det är bäst att fynda just det du är ute efter.

Annons

Butiker som har egna adventskalendrar 2020:

Tips på julklappar att fynda under december månad:

Återfuktande dag-kräm från Decléor som innehåller bland annat Neroli-olja och botanisk äppelrosolja som återfuktar den huden och ger komfort under dagen. Finns att fynda 1 december! ANNONS Här kan du köpa den.

Annons

I samarbete med Åhléns har Klippan Yllefabrik tagit fram denna pläd för kalla höst- och vinterkvällar. Finns att fynda på Åhléns 5 december ANNONS här.

Infinity Deep Palette från Linda Hallbergs som kan användas som ögonskugga, rouge, highlighter, contour eller för att fylla i brynen. Den perfekta paletten för enkla, smidiga och snabba makeuplooks! Finns att fynda på Kicks 14 december ANNONS här.

Annons

Parfymen Viva La Juicy från Juicy Couture med doft av vilda bär och mandarin, kaprifol, gardenia och jasmin, ambra, katsuraträd, vanilj, sandelträ och bränd mandel. Finns att fynda på Kicks 15 december ANNONS här.

Robust gjutjärnsgryta från Anders Petter tillverkad i emaljerat gjutjärn med jämn värmefördelning som bevarar värmen ända upp till kanten. Finns att fynda på Cervera 20 december ANNONS här.

Annons

Enfärgad omlottklänning i stretchig sammet med rynkdetaljer vid axlar och i midja. Lång ballongärm med elastik i ärmsluten ger plagget en elegant och modern passform. Finns att fynda på Indiska 23 december ANNONS här.

LÄS MER:

Film och serier som ger modeinspirationBrand logo
Film och serier som ger modeinspiration
Annons