Artikeln innehåller reklamlänkar
En sommarklänning i 7 olika färger. Klänningarna kommer från H&M och har axelband med volang och är vida i modellen.

En klänning - 7 färger. Foto: H&M

1:01

Efter reklamen: 5 saker du kanske inte visste om Irina Shayk

(1:01)

Slå på ljud

En luftig, vid sommarklänning som är minimalistisk i passformen men samtidigt har det där lilla extra, i det här fallet axelband i volang uppfyller kraven på en perfekt sommarklänning! Klänningen passar minst lika bra påväg till stranden tillsammans med flip-flops, en solhatt och beachväskan på axeln, som den gör till sneakers och en jeansjacka en ljummen sommarkväll. Har du svårt att välja färg (vilket är fullt förståligt!) kanske du kan unna dig två. Här är sommarens härligaste klänning i 7 olika färger – på rea!

Svart på sommaren, ja tack!

Svarta kläder i sommar är helt rätt och snyggt till det mesta! Klänning från H&M. Läs mer och köp klänningen här! (länk till H&M)

Hot pink!

Cerise matchar solbrännan på bästa sätt! Klänning från H&M. Läs mer och köp klänningen här! (länk till H&M)

Snyggaste svarta plaggen under 600 kronor

Solgult

Gult är en av säsongens härligaste färger! Klänning från H&M. Läs mer och köp klänningen här! (länk till H&M)

Himmelsblå

En djupt, ljusblå nyans är fräscht och matchar både vitt och denim! Klänning från H&M. Läs mer och köp klänningen här! (länk till H&M)

Lime light

Limegrönt är en härlig och poppig färg som verkligen sticker ut! Sommarens härligaste färg! Klänning från H&M, just den här färgen är dock inte på rea! P (länk till H&M)Läs mer och köp klänningen här! (länk till H&M)

Kate Middletons speciella halsband – historien bakom smycket

Lavendellila

Vi får inte nog av lavendellila! Passar lika bra till enkla basfärger som till andra härliga pasteller. Klänning från H&M. Läs mer och köp klänningen här! (länk till H&M)

Vitt och fräscht

En klassiskt vit sommarklänning är ett måste i sommar! Klänning från H&M. Läs mer och köp klänningen här! (länk till H&M)

Kläderna du inte bör sluta bära när kontoret öppnar igen