Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Kläderna du inte bör sluta bära när kontoret öppnar igen

19 jul, 2021 
AvAnnika Norman
Inspirationskollage med kläder som fungerar lika bra på kontoret som hemma i soffan. Kläderna beskriva mer ingående längre ner i artikeln.
Kläder som passar lika bra oavsett hemmakontor eller kontor...
Många av oss har jobbat hemifrån ett tag och har blivit lite för bekväma i vår nuvarande arbetslook: mjukisbyxor och gårdagens tröja. Men lugn, bara för att du återvänder till jobbet behöver du inte ändra stil totalt! Vi tipsar om sköna plagg som passar perfekt även på jobbet.
Annons
Moderedaktören tipsar: Sensommarens snyggaste klänningarBrand logo
Moderedaktören tipsar: Sensommarens snyggaste klänningar

Har din garderob sakta men säkert förändrats och krympt ner till sweatpants och tröjan som ligger överst i garderoben under tiden som du arbetat hemifrån? Nu när det börjar bli dags att återgå till den fysiska arbetsplatsen behöver vi nästan en påminnelse om vad man egentligen har på sig under en arbetsdag. Vi tipsar därför om snygga plagg som är perfekta på kontoret men som samtidigt är så sköna att de fungerar precis lika bra hemma i soffan.

Somrig klänning

Modell med vit midiklänning i wrapmodell. med puffärmar och volangdetaljer. Klänning från And other stories.
Klänning, And other stories. Klicka på bilden för att komma direkt till produkten!

En romantisk sommarklänning med puffärmar är det perfekta plagget att återvända till kontoret i. Vill du så kan du addera en stickad tröja, kofta eller varför inte en kavaj? Klänning från And other stories. Läs mer och köp klänningen här! (reklamlänk)

Annons

Oversizad blazer

Beige blazer i rak, oversizad modell men en knapp. Blazer från H&M.
Blazer, H&M. Klicka på bilden för att komma direkt till produkten!

Blazern är ett klassiskt kontorsplagg men satsa på en rak, lätt oversizad modell så har du en kavaj som är både bekväm och användbar även utanför jobbet. Blazer från H&M. Läs mer och köp blazern här! (reklamlänk)

Topp i cashmere

Modell med ljusgrön kashmirtröja från Davida.
Tröja, Davida.

En tröja i kashmir är både skön och lyxig och passar minst lika bra på kontoret till kostymbyxorna som till matchande mjukisbyxor hemma. Tröja i Kashmir från Davida. Läs mer och köp tröjan här!

Annons

Silkiga byxor

Svarta vida byxor med resår i midjan och raka ben. Byxor från Arket.
Byxor, Arket. Klicka på bilden för att komma direkt till produkten!

Ett par snygga byxor i silkesmaterial känns som dina skönaste mjukisar men ser ut som dina mest dressade byxor på samma gång! Byxor från Arket. Läs mer och köp byxorna här! (reklamlänk)

Avslappnad kjol

Beige kjol med veck och resår i midjan. Ankellång kjol från Filippa K.
Kjol, Filippa K. Klicka på bilden för att komma direkt till produkten!

Kjolen som ser lyxig och dressad ut med som har bekväm resår i midjan är perfekt de flesta tillfällen. En kontorsdag är absolut ett av de tillfällena. Kjol från Filippa K. Läs mer och köp kjolen här! (reklamlänk)

Annons

Dressad skjorta

Grön skjorta i silke från Lindex.
Skjorta, Lindex. Klicka på bilden för att komma direkt till produkten!

En lyxig, dressad skjorta är snygg till både kostymbyxor och jeans på jobbet men minst lika passande till jeansshorts och över baddräkten under lediga dagar. Satinskjorta från Lindex. Läs mer och köp skjortan här! (reklamlänk)

Enkel topp

Ljuslila, kortärmad skjorta från Kappahl.
Skjorta, Kappahl. Klicka på bilden för att komma direkt till produkten!

Den kortärmade skjortan har blivit en sommarfavorit! Den är både snygg och avslappnad och passar även under en kavaj. Kortärmad skjorta från Kappahl. Läs mer och köp skjortan här! (reklamlänk)

Annons

Bekväma skor

Sneakers i off-white tyg. Bred sula och snörning. Sneakers från Vagabond.
Sneakers, Vagabond.

Ett par enkla sneakers i en inte alltför sportig modell passar till både din jobbklänning och kostym om du bär det. Sneakers från Vagabond. Läs mer och köp sneakersen här!

Mjuka strumpor

Ljuslila, ribbade strumpor från Arket.
Strumpor, Arket. Klicka på bilden för att komma direkt till produkten!

Det är de små detaljerna som gör skillnad, både när det kommer till komfort och utseende. Ett par silkiga strumpor ger garanterat rätt vardagslyx-känsla. Strumpor från Arket. Läs mer och köp strumporna här! (reklamlänk)

Annons

Bekväma jeans

Modell med vitt linne och mellanblå jeans med högmidja och raka ben från Cos.
Jeans, Cos.

Livet är för kort för att bära för trånga och obekväma jeans. Satsa på jeans som inte är för tajta eller hårda, välj klassiskt utan massa slitningar och hål och de är perfekta även på jobbet. Jeans från Cos. Läs mer och köp jeansen här! (reklamlänk)

Annons