Artikeln innehåller reklamlänkar
Inspirationskollage med kläder som fungerar lika bra på kontoret som hemma i soffan. Kläderna beskriva mer ingående längre ner i artikeln.

Kläder som passar lika bra oavsett hemmakontor eller kontor...

Moderedaktören tipsar: Sensommarens snyggaste klänningar
1:10

Efter reklamen: Moderedaktören tipsar: Sensommarens snyggaste klänningar

(1:10)

Slå på ljud

Har din garderob sakta men säkert förändrats och krympt ner till sweatpants och tröjan som ligger överst i garderoben under tiden som du arbetat hemifrån? Nu när det börjar bli dags att återgå till den fysiska arbetsplatsen behöver vi nästan en påminnelse om vad man egentligen har på sig under en arbetsdag. Vi tipsar därför om snygga plagg som är perfekta på kontoret men som samtidigt är så sköna att de fungerar precis lika bra hemma i soffan.

Somrig klänning

En romantisk sommarklänning med puffärmar är det perfekta plagget att återvända till kontoret i. Vill du så kan du addera en stickad tröja, kofta eller varför inte en kavaj? Klänning från And other stories. Läs mer och köp klänningen här! (länk till & Other Stories)

Oversizad blazer

Blazern är ett klassiskt kontorsplagg men satsa på en rak, lätt oversizad modell så har du en kavaj som är både bekväm och användbar även utanför jobbet. Blazer från H&M. Läs mer och köp blazern här! (länk till butik)

10 plagg du aldrig bör bära på ett flyg - enligt kabinpersonalen!

Topp i cashmere

Modell med ljusgrön kashmirtröja från Davida.

Tröja, Davida.

En tröja i kashmir är både skön och lyxig och passar minst lika bra på kontoret till kostymbyxorna som till matchande mjukisbyxor hemma. Tröja i Kashmir från Davida. Läs mer och köp tröjan här!

Silkiga byxor

Ett par snygga byxor i silkesmaterial känns som dina skönaste mjukisar men ser ut som dina mest dressade byxor på samma gång! Byxor från Arket. Läs mer och köp byxorna här! (länk till Arket)

Avslappnad kjol

Kjolen som ser lyxig och dressad ut med som har bekväm resår i midjan är perfekt de flesta tillfällen. En kontorsdag är absolut ett av de tillfällena. Kjol från Filippa K. Läs mer och köp kjolen här! (länk till Wakakuu)

5 klassiska nyckelplagg att investera i sommaren 2021

Dressad skjorta

En lyxig, dressad skjorta är snygg till både kostymbyxor och jeans på jobbet men minst lika passande till jeansshorts och över baddräkten under lediga dagar. Satinskjorta från Lindex. Läs mer och köp skjortan här! (länk till Lindex)

Enkel topp

Den kortärmade skjortan har blivit en sommarfavorit! Den är både snygg och avslappnad och passar även under en kavaj. Kortärmad skjorta från Kappahl. Läs mer och köp skjortan här! (länk till butik)

Bekväma skor

Sneakers i off-white tyg. Bred sula och snörning. Sneakers från Vagabond.

Sneakers, Vagabond.

Ett par enkla sneakers i en inte alltför sportig modell passar till både din jobbklänning och kostym om du bär det. Sneakers från Vagabond. Läs mer och köp sneakersen här!

Mjuka strumpor

Det är de små detaljerna som gör skillnad, både när det kommer till komfort och utseende. Ett par silkiga strumpor ger garanterat rätt vardagslyx-känsla. Strumpor från Arket. Läs mer och köp strumporna här! (länk till Arket)

Bekväma jeans

Modell med vitt linne och mellanblå jeans med högmidja och raka ben från Cos.

Jeans, Cos.

Livet är för kort för att bära för trånga och obekväma jeans. Satsa på jeans som inte är för tajta eller hårda, välj klassiskt utan massa slitningar och hål och de är perfekta även på jobbet. Jeans från Cos. Läs mer och köp jeansen här! (länk till Cos)

Modehuset återlanserar Dianas favoritväska – spana in den här!

Mest läst