Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmode

Här dyker stjärnan upp i semesterskorna vi älskar att använda – men som många avskyr

06 jul, 2023 
AvJohanna Lejon
Fotograftt
Skor i plast hör sommaren till. Perfekta att dra på sig (och att bada i) men svåra att styla till vardags. Se hur Jennifer Lawrence bär upp stilen.
Annons
Här är skorna du borde satsa på i höstBrand logo
Här är skorna du borde satsa på i höst

Jennifer Lawrence har onekligen smak för kontroversiella, och omdiskuterade, skor. Häromåret, närmare bestämt i oktober 2022, gick hon omkring i New York City i ett par tofflor, utan sula, för 820 dollar...

Nu ser det dock ut som att hon satsar på något billigare. Och kanske en smula mer praktiskt! Den 2 juni sågs den 32-åriga Hunger Games-stjärnan korsa gatan i New Yorks West Village iförd vad som verkar vara ett par badskor. Och inte vilka badskor som helst, på fötterna bar hon ett par Adidas i modellen Adilette Comfort Slides, som för närvarande säljs för omkring 500-lappen i Sverige.

Annons

Styligen? Tights till, baseballkeps och svart t-shirt. Pricken över i? Strumpor. Korta sådana. Looken med strumpor i sandaler har varit omdiskuterad i åratal och ses lite som ett fashionmässigt faux pas. Men, nog ser det rätt coolt ut på J.Law, som Jennifer Lawrence ofta kallas i internationell press. Och i sommar väljer faktiskt fler stjänor strumpor i sandalerna, Hailey Bieber, bland andra.

Så stylar du badskorna och Crocsen i sommar

Några dagar senare syntes Jennifer i ännu ett par populära sommarskor, eller semesterskor om man så vill. Då syntes hon i ett par Crocs i svart. Också dessa bar hon med strumpor i.

Annons

Just de här plastskorna, tofflorna från Adidas och Crocsen, är faktiskt riktigt populära sommaren 2023. Många stilsäkra damer, förutom Jennifer, använder dem inte bara till stranden, eller hemmavid, utan bär också dessa skor också vid mer festliga tillfällen. Många matchar dem då till finare material och plagg, som klänningar och kjolar i siden.

Och på tal om Jennifer Lawrence och denna typ av skor... På filmfestivalen i Cannes i våras bar J.Law faktiskt flipflops – till sin galaklänning. Intressant styling, inte sant?

Källa: Glamour

Annons