Här är skorna du borde satsa på i höst
1:12

Efter reklamen: Här är skorna du borde satsa på i höst

(1:12)

Slå på ljud

Jennifer Lawrence har onekligen smak för kontroversiella, och omdiskuterade, skor. Häromåret, närmare bestämt i oktober 2022, gick hon omkring i New York City i ett par tofflor, utan sula, för 820 dollar...

Nu ser det dock ut som att hon satsar på något billigare. Och kanske en smula mer praktiskt! Den 2 juni sågs den 32-åriga Hunger Games-stjärnan korsa gatan i New Yorks West Village iförd vad som verkar vara ett par badskor. Och inte vilka badskor som helst, på fötterna bar hon ett par Adidas i modellen Adilette Comfort Slides, som för närvarande säljs för omkring 500-lappen i Sverige.

Styligen? Tights till, baseballkeps och svart t-shirt. Pricken över i? Strumpor. Korta sådana. Looken med strumpor i sandaler har varit omdiskuterad i åratal och ses lite som ett fashionmässigt faux pas. Men, nog ser det rätt coolt ut på J.Law, som Jennifer Lawrence ofta kallas i internationell press. Och i sommar väljer faktiskt fler stjänor strumpor i sandalerna, Hailey Bieber, bland andra.

Plagget som de allra flesta har hemma i garderoben – nu tar trenden över

Få våra snabba, enkla och supergoda recept direkt i din inkorg - klicka här!

Så stylar du badskorna och Crocsen i sommar

Några dagar senare syntes Jennifer i ännu ett par populära sommarskor, eller semesterskor om man så vill. Då syntes hon i ett par Crocs i svart. Också dessa bar hon med strumpor i.

Just de här plastskorna, tofflorna från Adidas och Crocsen, är faktiskt riktigt populära sommaren 2023. Många stilsäkra damer, förutom Jennifer, använder dem inte bara till stranden, eller hemmavid, utan bär också dessa skor också vid mer festliga tillfällen. Många matchar dem då till finare material och plagg, som klänningar och kjolar i siden.

Och på tal om Jennifer Lawrence och denna typ av skor... På filmfestivalen i Cannes i våras bar J.Law faktiskt flipflops – till sin galaklänning. Intressant styling, inte sant?

Källa: Glamour

Mest läst