Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Här gör Victoria entré – i sommarplagget som är perfekt för svala kvällar

15 jul, 2023 
AvJohanna Lejon
Fotograftt
Kronprinsessan Victoria firar semestern med att gå på konsert – iförd sommarens snyggaste tröja, perfekt för att svala kvällar.
Annons
Kronprinsessans bästa födelsedagsklänningarBrand logo
Kronprinsessans bästa födelsedagsklänningar

För några år sedan kom kungen på den geniala idén att ordna konserter, mindre sådana, med svenska artister på Solliden på Öland.

Scenen ligger vid Sollidens Slotts serveringsställe, Kaffetorpet. Med sin placering vid slottsparkens grindar, precis på gränsen till naturreservatet Slottsskogen, är Kaffetorpet närmast en lyrisk konsertplats. Med anor från 1890 kommer Kaffetorpet nu att kunna skriva ny historia med många av Sveriges mest älskade artister som huvudpersoner.

På Solliden Sessions står musiken och publikkontakten i centrum. Utomhusscenen är återhållsamt sparsmakad för att erbjuda en unik och exklusiv upplevelse. Här sitter du som publik mitt i musiken, mitt i gemenskapen, mitt i sommaren.

Annons

Det roligaste av allt? Vi får ofta se vår svenska kungafamilj i publiken. Så också häromdagen. Då spelade Niklas Strömstedt och både kungen, kronprinsessan Victoria, prins Daniel, prinsessan Sofia och prins Carl Philip klappade takten.

Det bar Victoria på Solliden sessions

Kvällen till ära var kronprinsessan klädd i sommarens trendigaste, och mest klassiska, tröja för svala sommarkvällar. Vilken? Den benvita, kabelstickade och mjuka.

Victorias tröja kommer från det svenska märket Toteme, vilket den kungliga modesajten UFO No More hade full koll på. Kronprinsessan matchade tröjan med ett par vida byxor från By Malina. Hon krönte looken med ett par krispigt vita Stan Smith-sneakers från Adidas.

Annons

Prinsessan Sofia i sin tur satsade, enligt UFO No More, på en tjocktröja i vitt från Lisa Yang. Hennes blus kommer från Miss June och skorna är signerade Castaner.

De spelar på Solliden sessions 2023

Juli:

12 Sanne Salomonsen

13 Niklas Strömstedt

15 Lisa Miskovsky & Martin Stenmarck (dubbla konserter)

16 Gilbert O’Sullivan

19 Arvingarna

20 Sofie Svensson & Dom Där

25 Ale Möller Trio

26 Dolly Style & Theoz (dubbla konserter)

27 Sven Ingvars

29 Brolle

Augusti:

3 Adolphson & Falk

5 Lasse Stefanz

Annons