Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmode

Heidi Klum bär en av höstens stora trender: ”Lekfull”

14 aug, 2023 
AvAino Oxblod
FotografTt.
Heidi Klum.
Forna supermodellen Heidi Klum är inte rädd för att ta ut svängarna med sina kläder, och nu i sommar tar hon sig an en av höstens omdiskuterade trender.
Feminas moderedaktär Michelle lannerhjelm hjälper dig att styla det heta mönstret på ett snyggt sätt!
Annons
Heidi Klum – 5 saker du inte vissteBrand logo
Heidi Klum – 5 saker du inte visste

Heidi Klums storhetstid som supermodell är kanske över, men den tyska stjärnans status som modeikon kan ingen ta ifrån henne. På Instagram visar Heidi Klum att hon fortfarande har örat mot marken, när hon redan under sommaren bär en av höstens stora modetrender – djurmönstrat.

I början av augusti publicerade modellen en bild på Instagram där hon står vid en klippa klädd i en zebramönstrad bikini med tillhörande kjol under en semesterresa i Italien.

Annons

Feminas moderedaktör Michelle Lannerhjelm konstaterar att trenden med djurmönster inte är något som tas emot med öppna armar av modevärlden, utan att att det är en vattendelare.

– Det är blandade känslor kring plagg prydda i djurmönster, men det vi vet är att trenden sakta men säkert klättrar sig uppåt i modetoppen. Zebra-, ko-, orm- och leopardmönster var viktiga detaljer i många kollektioner inför hösten 2023. Modehusen Jil Sander, Calcaterra, Michael Kors, och Carolina Herrera, är några av dom som visade vägen, säger Michelle Lannerhjelm.

Annons

Så stylar du höstens heta mönstertrend

Om du är sugen på att få in lite djurmönstrat i garderoben har Michelle några bra tips!

– Även om vi förmodligen aldrig kommer ersätta vår vita t-shirt med en mönstrad leopardtröja, kan detaljer med djurmönster göra din garderob mer lekfull och ge den det där lilla extra. Allt från den långa höstkappan till ett par snygga höga stövlar är perfekta i ett unikt djurmönster.

Annons