Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmode

Hemliga signalerna som Kate skickar via sina kläder – har du koll på de senaste?

29 jun, 2023 
AvJohanna Lejon
Fotograftt
Kläder är makt. Det är sedan gammalt. Men de kan också förmedla en hel del. Har du koll på vad Kates kläder sänder ut för signaler?
Annons
6 gånger kronprinsessan Victoria har chockat med sin frisyrBrand logo
6 gånger kronprinsessan Victoria har chockat med sin frisyr

Flera kungliga fans har påpekat, och uppmärksammat, de hemliga meddelanden som prinsessan av Wales har skickat via sina två senaste outfits. Har du sett dem? Inte? Låt oss guida dig...

Kate Middleton, 41, har jobbat i offentligheten två gånger den här senaste veckan. Båda gångerna har hon haft på sig riktigt eleganta outfits. Den kungliga trebarnsmamman besökte Southamptons Hope Street under tisdagen och valde, dagen till ära, en marinblå Alessandra Rich-klänning i midimodell för hisnande 1 335 pund, alltså över 18 000 svenska kronor. På onsdagen, när hon öppnade Young V&A, satsade sessan på en rosa Beulah-klänning för 695 pund. Det var dock långt ifrån första gången vi såg de här kläderna – och ja, det ligger ett väldigt kalkylerat beslut bakom detta, enligt kungliga fans.

Annons

Det betyder Kates kläder

I ett klipp berättar kungliga experten, och fanet, som kallar sig matta_of_fact mer:

– Detta är något jag aldrig har sett henne göra förut, konstaterade hon och fortsatte:

– Hon hintar, bokstavligen, om Wimbledon som drar igång nästa vecka.

Anledningen till att kungaexperten tror dett? Vi har tidigare sett Kate bära sin Alessandra Rich-klänning vid Wimbledons herrfinal.

TikTok-användaren och kungaexperten tillade:

– Outfiten var en rak upprepning, ända ner till skorna.

Kate bar även den rosa Beulah-klänningen vid Wimbledo, året innan, under herrfinalen 2021.

– Att göra dessa repetitioner den här veckan gör mig bara exalterad över att få veta vad hon kan komma att ha på sig vid Wimbledon nästa vecka. Jag tror att det var avsiktligt, slår matta_of_fact fast.

Kate är beskyddare av All England Lawn Tennis and Croquet Club och Wimbledon är alltid en höjdpunkt i hennes årliga kalender. Tidigare i veckan släppte prinsessan av Wales en film för att lyfta fram turneringens killar och tjejer. I filmen spelade hon tillsammans med tennislegendaren Roger Federer.

– Wimbledon är känt för sina otroligt professionella ballboys och ballgirls, sa Kate i filmen.

Hon fortsatte:

– Det är otroligt att se mängden arbete som krävs. Och all disciplin och alla saker du lär dig kan du även ta med dig till andra delar av livet.

Källa: The Sun

Annons