Så skyddar du din hud i vinterkylan
0:53

Efter reklamen: Så skyddar du din hud i vinterkylan

(0:53)

Slå på ljud

Geometriska mönster

Intensiva färger och spännande former skapar imponerande geometriska mönster som piggar upp i vintergarderoben. Märken som Christian Dior och David Koma har tagit fasta på hur grafiska mönster sticker ut snyggt mot en elegant svart vinterrock.

Christian Dior.

STEPHANE DE SAKUTIN

Hetaste modetrenderna att haka på i höst

Redo för skidbacke

Skidkläder är inte bara till för backen – det passar i alla lägen. Den här trenden spinner vidare på det utbredda trenden med loungekläder som slog till under coronapandemin, men nu handlar det istället om att vara snygg, varm och praktisk utomhus snarare än inomhus. Stora dunjackor, matchande täckbyxor och stickade plagg med mönster står på agendan hos Chanel och Miu Miu.

Givenchy.

Fashion PPS / Bestimage

Läder läder läder

Om du har dragit dig för att plocka in läder eller fuskläder i garderoben så är den kommande vintern hög tid att släppa på spärren och testa trenden. På modevisningarna för märken som Hermès, Givenchy och Off-white visar modellerna upp looks som går topp till tå i läder. Oavsett om du sitter på kontoret, är ute och reser eller ska ut och festa så är läderkläder både snyggt, coolt och slitstarkt.

Givenchy.

Givenchy via Bestimage

Värmande modenyheter – 22 tidlösa plagg att bära hela vintern

Det är alltid handskväder

Är det en post-corona-effekt att folk inte vill skaka hand med bara händer längre? Kanske. Eller så är det bara snyggt med läderhandskar. Oavsett vad så är en av vinterns stora trender att matcha kappan och looken med längre läderhandskar, för en dramatiskt kvinnlig look. Spana in Jil Sander, Erdem och Eudon Choi för inspiration,

Jil Sander.

CAMERA PRESS

Snygg i (fusk)päls

Lust att skaffa en dramatisk siluett i vinter? Då är en jacka i fuskpäls bästa knepet. Omfamna fluffet! På visningarna för Fendi, Dion Lee och Burberry visades det både jackmodeller som går ner till marken och som kapas högt i midjan.

Fendi.

Fendi via Bestimage

Tunna lager

Här är trenden för vinterns alla kommande glöggmingel, julpartyn och nyårsfester – detaljer eller hela plagg i skir chiffong, som du gärna kan kombinera med andra plagg i grövre material som stickad ull och läder.

Fendi.

CAMERA PRESS
Mest läst