1:26

Efter reklamen: 14 kändisar som burit likadana kläder på röda mattan

(1:26)

Salma Hayek

News Licensing / MEGA
ZAHU

Salma Hayek har varit med i två storfilmer i höst, både Marvelfilmen Eternals och hypade House of Gucci. På båda sina biopremiärer har den vackra 55-åringen klätt sig i galaklänningar som verkligen går att inspireras av till jul – dels en vackert rödrandig paljettklänning med en ärm, och dels en metallisk guldklänning. Många känner sig kanske lite väl uppklädda i långklänning på en vanlig julfest, men en knälång variant av klänningarna hade passat perfekt!

Nicole Kidman

Action Press/Shutterstock

Nicole Kidman, 54, är definitionen av vintersval i en silvergrå klänning, som hon matchar med snyggt djupröda läppar och blingiga smycken. Att göra en vanlig outfit lite festligare med julröda läppar och allt glitter du har i smyckesskrinet är både effektivt och billigt!

00-talet är tillbaka – modeexperten om den nya trenden vi älskar att hata

Andie MacDowell

AFF-USA/Shutterstock

Coola Maid-skådespelaren Andie MacDowell, 63, får en att tänka på nyår i den här midnattsblåa galaklänningen, som hon matchar med ett iögonfallande pärlhalsband. Ska du på en finare nyårstillställning går hennes outfit att sno rakt av!

Sarah Jessica Parker

TYJA

Sarah Jessica Parker, 56, är inte rädd för att sticka ut på röda mattan – det är inte alla som skulle våga matcha en extravagant tyllklänning med en duvblå mantel och rosa pumps, men det gör hon. Sex and the city-ikonen inspirerar helt klart till att våga leka med kläder och inte ta allt på för stort allvar.

Sno stilen av Victoria – i två perfekta outfits till jul och nyår

Meryl Streep

YLMJ

Hollywoods okrönta drottning Meryl Streep, 72, visar att helsvart kan vara både snyggt, chict och festligt, bara man kombinerar olika material. På premiären för Don't look up kom hon i svart polo med en sammetsklänning över, svarta nylonstrumpbyxor och svarta klackar. Med en röd läpp till blir du festens coolaste i en liknande outfit.

Jane Fonda

Xavier Collin/Image Press Agency / MEGA

Stilsäkra Jane Fonda, 83, satsar på svart och guld – en säker färgkombination på alla julfester och nyårsbalunser. Den höga kragen gör snabbt looken mer dramatisk.

5:00

Efter reklamen: The Storytellers – Lyssna med Louise

(5:00)