Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmode

Hollywoodstjärnornas snyggaste outfits på röda mattan

09 dec, 2021 
AvAino Oxblod
FotografTT.
December är alltid en festlig månad – julfester, glöggmigel och nyårspartyn avlöser varandra.
För att hitta inspiration till alla festliga högtidsoutfits kollar vi in hur några av våra favoritkvinnor i Hollywood klätt sig under året.
Spana in och plocka det bästa från stjärnor som Salma Hayek, Nicole Kidman och Meryl Streep!
Annons
14 kändisar som burit likadana kläder på röda mattanBrand logo
14 kändisar som burit likadana kläder på röda mattan

Salma Hayek

Salma Hayek har varit med i två storfilmer i höst, både Marvelfilmen Eternals och hypade House of Gucci. På båda sina biopremiärer har den vackra 55-åringen klätt sig i galaklänningar som verkligen går att inspireras av till jul – dels en vackert rödrandig paljettklänning med en ärm, och dels en metallisk guldklänning. Många känner sig kanske lite väl uppklädda i långklänning på en vanlig julfest, men en knälång variant av klänningarna hade passat perfekt!

Annons

Nicole Kidman

Nicole Kidman, 54, är definitionen av vintersval i en silvergrå klänning, som hon matchar med snyggt djupröda läppar och blingiga smycken. Att göra en vanlig outfit lite festligare med julröda läppar och allt glitter du har i smyckesskrinet är både effektivt och billigt!

Andie MacDowell

Coola Maid-skådespelaren Andie MacDowell, 63, får en att tänka på nyår i den här midnattsblåa galaklänningen, som hon matchar med ett iögonfallande pärlhalsband. Ska du på en finare nyårstillställning går hennes outfit att sno rakt av!

Annons

Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker, 56, är inte rädd för att sticka ut på röda mattan – det är inte alla som skulle våga matcha en extravagant tyllklänning med en duvblå mantel och rosa pumps, men det gör hon. Sex and the city-ikonen inspirerar helt klart till att våga leka med kläder och inte ta allt på för stort allvar.

Meryl Streep

Hollywoods okrönta drottning Meryl Streep, 72, visar att helsvart kan vara både snyggt, chict och festligt, bara man kombinerar olika material. På premiären för Don't look up kom hon i svart polo med en sammetsklänning över, svarta nylonstrumpbyxor och svarta klackar. Med en röd läpp till blir du festens coolaste i en liknande outfit.

Annons

Jane Fonda

Stilsäkra Jane Fonda, 83, satsar på svart och guld – en säker färgkombination på alla julfester och nyårsbalunser. Den höga kragen gör snabbt looken mer dramatisk.

The Storytellers – Lyssna med LouiseBrand logo
The Storytellers – Lyssna med Louise
Annons