Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmodeKungligt mode

Sno stilen av Victoria – i två perfekta outfits till jul och nyår

06 dec, 2021 
kronprinsessan Victoria i Paris – i långa örhängen och vid kjol

Örhängen och kjolar i färg – det är två saker som står i fokus i kronprinsessan Victorias outfits när hon just nu besöker Paris. Vi guidar dig till hur du fixar en liknande look!

Annons

Just nu befinner sig vår egen kronprinsessa i Paris, där hon bland annat träffar Frankrikes finansminister Bruno Le Maire, är med på det fransk-svenska näringslivsmötet samt besöker Svenska institutet.

Just under besöket på svenska institutet under gårdagen bar Victoria en vacker outfit som osar jul – på ett riktigt stilsäkert sätt.

kronprinsessan Victoria i Paris – i fuskpälsjacka och röd kjol
Kronprinsessan Victoria i parken utanför Svenska Institutet i Paris tillsammans med Madeleine Sjöstedt, generaldirektör för Svenska institutet, Håkan Åkesson, Sveriges ambassadör i Frankrike och Ewa Kumlin, chef för Svenska institutet.

Victoria i Paris: svart stickad tröja och röd kjol

När Victoria besökte Svenska institutet i Paris bar hon en snygg och trendig fuskpälsjacka från Tiger of Sweden, röda handskar från ANNONS Handsome Stockholm och en röd kjol från designern Pär Engsheden. Alla från lyxiga märken, med andra ord – men toppen kommer faktiskt från den svenska kedjan & Other Stories.

Annons
kronprinsessan Victoria i Paris – i röd kjol och svart kabelstickad topp

Den stickade jumpern är kabelstickad och har ett diskret hjärtmönster fram, ANNONS läs mer och köp toppen här.

kronprinsessan Victoria i Paris – i svart kabelstickad topp
Klicka på bilden för att komma direkt till den stickade toppen.

Toppen verkar dessutom vara en storfavorit hos Victoria: för bara ett par veckor sedan bar hon nämligen en likadan topp fast i vitt när hon besökte Malmö.

Annons
kronprinsessan Victoria i Malmö i vit kabelstickad topp
Klicka på bilden för att komma direkt till den vita jumpern.

Till den svarta stickade tröjan bar Victoria alltså en lyxig röd kjol som skapade den perfekta mixen mellan avslappnat och uppklätt till julens alla festligheter. Den här kjolen från Carin Wester är även den vadlång och i en snygg röd nyans, samt är gjord i ett fint glansigt material. ANNONS Läs mer och köp kjolen här.

kronprinsessan Victoria i Paris – röd kjol från Carin Wester
Klicka på bilden för att komma direkt till kjolen.

En annan röd kjol som också är vadlång och har en vid passform hittar du hos Na-kd, ANNONS läs mer och köp kjolen här.

Annons
kronprinsessan Victoria i Paris – röd kjol från Na-kd
Klicka på bilden för att komma direkt till kjolen.

Victoria i Paris: ribbstickad tröja och rosa kjol

Samma kväll svidade kronprinsessan om till en liknande outfit som också bestod av en mörkare överdel och en vid färgglad kjol. Nyansen hade dock bytts ut från rött till ljusrosa, och upptill bar Victoria en mörk ribbstickad topp.

kronprinsessan Victoria i Paris – i rosa midikjol och svart topp

Enligt sajten UFO No More kommer både toppen och kjolen från svenska ANNONS Totême. Tyvärr finns inte kjolen inne i lager för tillfället, men det finns en minst lika snygg rosa kjol i en något mörkare nyans från finska Marimekko. Den är stickad och vadlång och gjord i 100 % ull som värmer bra i vinter. ANNONS Läs mer och köp kjolen från Marimekko här.

Annons
kronprinsessan Victoria i Paris – rosa stickad kjol från Marimekko
Klicka på bilden för att komma direkt till kjolen.

Allra mest uppmärksamhet under kvällen drog dock kronprinsessans långa gnistrande örhängen, som kommer från modehuset Marni.

kronprinsessan Victoria i Paris – i långa örhängen med stjärnor

Att addera ett par långa örhängen är ett enkelt knep för att genast få en festligare känsla till din outfit. Perfekt om du har ont om tid eller ska gå direkt från jobbet till julfesten, med andra ord! Det gör också att du kan få en look med även din äldsta svarta klänning att kännas som helt ny.

Annons

Dessa långa örhängen från Glitter har hängande stenar som blir ett vackert blickfång även till den enklaste topp. ANNONS Läs mer och köp örhängena här.

kronprinsessan Victoria i Paris – långa örhängen med stenar
Klicka på bilden för att komma direkt till örhängena.

Överlag är gnistrande stenar den perfekta pricken över i:et. De här örhängena kommer från Caroline Svedbom och pryds av stora Swarovskistenar. ANNONS Läs mer och köp örhängena här.

kronprinsessan Victoria i Paris – örhängen med stora stenar från Caroline Svedbom
Klicka på bilden för att komma direkt till örhängena.
Kronprinsessan Victorias nobelklänningar genom årenBrand logo
Kronprinsessan Victorias nobelklänningar genom åren
Annons