Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Höstens och vinterns stora jacktrender

12 okt, 2021 
AvAino Oxblod
FotografPExels.
Hur snygga outfits du än har på hösten och vintern, så är det viktigaste att ha en snygg jacka eller kappa – eftersom det är den som syns majoriteten av tiden.
Här är de stora trenderna för ytterplagg under årets kalla säsonger!
Annons
Höstens hetaste hårtrenderBrand logo
Höstens hetaste hårtrender

Hösten är här, och nu dröjer det många månader innan våren och sommaren är här igen. Med de kalla årstiderna i åtanke är det dags att investera i ett snyggt ytterplagg som håller dig varm och moderiktig hela vinterhalvåret. Här är de stora trenderna att spana in på jackfronten i höst.

Teddy-kappor

Fluffiga kappor i teddy-tyg är de stora trenden inför kyligare tider, och det tackar vi inte nej till. De fluffiga ytterplaggen, som för tankarna till nallebjörnar, passar till det allra mesta, och ser både mysiga och chica ut samtidigt.

Shearling-jackor

Mysiga shearling-jackor, med pälsigt foder och mjukt läderhölje, är som gjorda för att klä lager på lager, och är den perfekta höstkompanjonen.

Annons

Fluffiga detaljer

Den här kappdesignen riktigt osar 70-tal, men tänk inte att resten av din stil också måste göra det – den här fungerar lika bra med jeans och sneakers som med utsvängda byxor och platåer.

Puff deluxe

En voluminös dunjacka hjälper bra mot kylan, och oavsett om man vill ha just dun eller föredrar bomullsstoppning så är alternativen oändliga. Den lite sportiga jackan kan vara lång eller kort, matt eller blank, svart eller färgglad – välj det som passar din stil.

Annons

Läderkappor

Långa läderkappor kan lätt kännas lite The Matrix, men om en svart variant känns som en för hård look, så finns det andra alternativ i neutrala och feminina färger. Varför inte testa en kappa i brunt, beiget, pasteller eller en juvelton?

Källa: Popsugar.

Annons