Artikeln innehåller reklamlänkar

I bland måste man ta med datorn hem från jobbet och då är det ju bra om det finns plats i väskan. Men vi är nog många som har erfarenhet av just det där – att få utrymme till en visserligen liten laptop i en väska som redan rymmer en matlåda, telefon, en härva av laddare och lurar, plånbok, nycklar, handcreme, cerat och många fler väsentligheter –  är en utmaning.

Läs även: Höstens trendigaste kavajer – modechefens favoriter!

Ofta är de särskilda laptop-väskorna dessutom ofta tillverkade enbart för att rymma en dator, lite papper och några sladdar. Vilket ju förstås kan vara bra av ergonomiska skäl, eftersom man fördelar tyngden på två väskor i stället för en, men den som åker kollektivt (eller cyklar) och måste sladda inom mataffären på hemvägen vet hur bökigt det är att försöka plocka tomater med två väskor på axlarna samt en varukorg i handen.

För att du ska slippa leta har vi har kollat in utbudet och tagit fram väskor som faktiskt uppfyller kraven.

Läs även: Stilrena ryggsäckar för jobbet och träningen

Denna härligt körsbärsröda väska med avtagbar axelrem kommer från Sandqvist (länk till Apprl) och finns även i svart. Väskan har en innerficka med plats för en 15 tums laptop.

Edita Work Bag Tiger of Sweden

Konjaksfärgat läder är både klassiskt och snyggt, denna väska kommer från Tiger of Sweden och finns även i svart.

Rymlig vaska med plats for dator fran Anna Field:Zalando

Denna grå väska från Anna Field/Zalando är ett utmärkt budgetval och finns dessutom i fler färger bland annat svart, vinrött och brunt. Väskan har plats till allt du kan behöva under dagen och går att bära på flera olika sätt.

Rymlig väska från 3.1 Philip Lim där du får plats med både laptop och matlåda. Och allt annat – utan att tumma på stilen.

Shopper väska i svart läder från Mango

Denna läderväska från Mango har många små fack till laddare, hörlurar och nycklar samt utrymme till en mindre laptop.

Svart datorväska från Don Donna:Accent

I denna stilrena svarta väska från Don Donna/Accent (länk till Adtraction) är ett bra val som inte svider så mycket i plånboken, dessutom ligger datorn säkert i ett eget fack. (Vill du inte ha en svart väska finns den även i blått!)

Grön läderväska från Massimo Dutti

Grönt är skönt, denna eleganta och lagom stora i mjukt grönt läder kommer från Massimo Dutti.

Det du inte får plats med i denna väskan från Atp Atelier (länk till Adtraction) är helt enkelt inte värt att ta med. Modellen Volterra har gott om plats och går att bära antingen i handtaget eller med hjälp av axelremmen.

Svart Läderväska från & Other Stories

Denna svarta väska från & Other stories (länk till Apprl) har justerbara handtag och en axelrem. Samt plats för en laptop!

Denna grå mockaväska från Lindex (länk till Adtraction) har plats till både matlåda och en liten laptop – perfekt!

Den svarta väskan Lou från Dagmar med en kornblå insida har också rejält med utrymme för allt du kan behöva under dagen. Lou finns även i konjaksbrunt läder med svart insida.

Läs även:
Snyggaste bootsen – spana in säsongens nyheter!

Höstens trendigaste sneakers

Höstens mysigaste stickade tröjor – 11 favoriter!