Artikeln innehåller reklamlänkar
jobbväska datorväska dam

TT

Ibland måste man ta med datorn hem från jobbet eller iväg på möten och då är det ju bra om det finns plats i väskan. Men vi är nog många som har erfarenhet av hur svårt det kan vara att hitta en handväska som både rymmer allt som behövs under dagen och som samtidigt är snygg.

För det är inte i alla väskor som du får plats med en laptop om den dessutom redan rymmer en matlåda, telefon, en härva av laddare och lurar, plånbok, nycklar, handcrème, cerat och många fler väsentligheter – en hel del grejer, helt enkelt.

kvinna med toteväska i djurmönster
Foto: TT/Claire Guillon

De särskilda datorväskorna är dessutom ofta tillverkade för att enbart rymma en dator, lite papper och några sladdar. Vilket ju förstås kan vara bra av ergonomiska skäl, eftersom man fördelar tyngden på två väskor i stället för en, men den som åker kollektivt (eller cyklar) och måste sladda in på mataffären på hemvägen vet hur bökigt det är att försöka plocka tomater med två väskor på axlarna samt en varukorg i handen.

För att du ska slippa leta har vi har kollat in utbudet och tagit fram väskor som faktiskt uppfyller kraven.

Snygga jobbväskor & datorväskor för dam 2023

Välj en stor handväska som låter dig kombinera funktionalitet med stil och som rymmer det du behöver. Vi har samlat 12 snygga väskor – från axelremsväska och tote-bag till datorväska och portfölj. Vilken variant väljer du?

1. Flätad väska, Åhléns

Stor handväska i shopper-modell tillverkad i trendigt flätat konstläder. Den har två smala axelremmar, invändig ficka och dragkedjestängning. Se mer och köp jobbväskan (länk till Åhléns) här.

stor handväska i flätat konstläder och smala axelremmar från åhlens

Klicka på bilden för att komma direkt till väskan.

2. Stor quiltad handväska, Day2

Shopperväska i perfekt storlek för att få plats med dator och andra jobbrelaterade ting. Utrustad med breda axelremmar för bekvämlighet och praktiskt innerfack med dragkedja. Se mer och köp handväskan (länk till Ellos) här.

3. Jobbväska i skinn, Wera

Skinn är ett material som blir snyggt med tiden, och en jobbväska i detta material är därmed värt en investering. Denna cognac-färgade väska i läder från Wera har en stilren design, smala axelremmar och stängs med magnetknapp och kroklås i toppen. Se mer och köp väskan (länk till Åhléns) här.

4. Väska i shoppermodell, Kappahl

Den här väskan är perfekt att packa ner sådant som dator, hemnycklar och mobil i. Jobbväskan är har ett snyggt krokodilmönster av konstläder och är utrustad med praktisk innerficka som stängs med dragkedja och kan bäras på axeln eller i armvecket. Se mer och köp jobbväskan (länk till butik) här.

svart handväska med krokodimönster av konstläder från kappahl

Klicka på bilden för att komma direkt till väskan.

Ellos vårnyheter – se de färgsprakande plaggen här

5. Beige rymlig jobbväska, CW By Carin Wester

En stor rymlig toteväska med breda axelremmar tillverkad i återvunna material. Väskan har ett stort ytterfack och liten korthållare på insidan. Finns också i klassisk svart nyans, beställ din favoritväska här (länk till Åhléns).

beige rymlig väska till jobbet med stort ytterfack från CW By Carin Wester

Klicka på bilden för att komma direkt till den beiga jobbväskan.

6. Tote-väska, Arket

Svart, rymlig handväska i skinn som rymmer både dator och andra praktiska saker. Har en bred och justerbar axelrem och magnetisk stängning. Läs mer och köp jobbväskan (länk till Arket) här.

svart shoppingväska av svart skinn med bred och justerbar axelrem från arket

Klicka på bilden för att komma direkt till väskan.

7. Stor väska, CW by Carin Wester

Stor beige väska av konstläder som känns rejäl trots att den är mjuk och smidig. Se mer och köp jobbväskan (länk till Åhléns) här.

stor jobbväska i beige konstläder från cw by carin wester

Klicka på bilden för att komma direkt till väskan.

Upptäck säsongens snyggaste vårskor!

8. Skinnväska, & Other Stories

Shoppingväska i brunt läder och med dubbla hantag, som även har en smidig ficka som fästs med en läderrem. Se mer och köp väskan (länk till & Other Stories) här.

brun shoppingväska med dubbla handtag från & other stories

Klicka på bilden för att komma direkt till väskan.

9. Stor handväska, Little Niffner

Little Niffners väska Open Tulip är en riktig klassiker som blivit en vardagsfavorit hos många. Den finns i flera olika färger och mönster, bland annat den här fina varianten i svart. Se mer och köp skinnväskan (länk till Åhléns) här.

stor och trendig jobbväska av svart skinn från little niffner

Klicka på bilden för att komma direkt till väskan.

10. Beige flätad väska, Åhléns

Beige vardagsväska i flätat konstläder som är lätt och enkel att ha med sig och som rymmer det mesta. Den har dubbla axelremmar och en stilren design. Se mer och köp jobbväskan (länk till Åhléns) här.

stor beige handväska av flätat konstläder från åhlens

Klicka på bilden för att komma direkt till jobbväskan.

11. Svart skinnväska, Stockh lm Studio

Stor och elegant jobbväska med två justerbara handtag i läderimitation. Inuti har väskan en smart innerficka. Se mer och köp handväskan (länk till MQ) här.

stor skinnväska i svart med justerbara handtag med innerficka från stockh lm studio

Klicka på bilden för att komma direkt till väskan.

12. Stor shoppingväska, & Other Stories

Stor och praktisk shoppingväska i tålig canvas med skinndetaljer. Snygg och tidlös design när den är som bäst! Se mer och köp väskan (länk till & Other Stories) här.

randig canvas väska i stor modell med läderdetaljer från & other stories

Klicka på bilden för att komma direkt till väskan.

Möt våren med snygga modenyheter från MQ!

Så stylar du säsongens dressade vårtrender 2023
0:50

Efter reklamen: Så stylar du säsongens dressade vårtrender 2023

(0:50)

Slå på ljud
Mest läst