Moderedaktören tipsar: Sensommarens snyggaste klänningar
1:10

Efter reklamen: Moderedaktören tipsar: Sensommarens snyggaste klänningar

(1:10)

Slå på ljud

Glamourösa handskar

Långa handskar var något som många märken lyfte fram som en hösttrend – gärna upp till armbågarna och i en iögonfallande design. Medan Simone Rocha satsade på elegant broderade handskar visade Miu Miu mer färgsprakande vantar.

Modell på Simone Rochas höstvisning.

courtesy/SIPA/Shutterstock

Loafers med platå

Den här klassiska skon får en modern look i höst, när många väljer att göra loafersvarianter med grov sula eller platå. Det är både snyggt och praktiskt – den högre sulan skyddar skon från höstplasket som vi vet väntar på gatorna.

Hollywood-kändisarna älskar dessa “smutsiga” sneakers – som säljs för tusentals kronor

Väskor med stora kedjor

Efter ett år av hemmasittande är vi sugna på lite glamour! Och vad bidrar iögonfallande guldkedjor med om inte just glamour? Märken som Balmain och Valentino har tagit tillbaka den snygga detaljen på sina handväskor i höst.

Fiskarhatt

Den här omtvistade accessoaren verkar vara här för att stanna – de senaste åren har bucket hats, fiskarhattar och solhattar i olika former varit det hetaste att pryda huvudet med. Och så ser det ut att bli även i höst, gärna med lite 80-talsinspiration i form av mönster!

Modell på Anna Suis visning.

courtesy/SIPA/Shutterstock

Stilrena cowboyboots

Boots är en viktig del i höstgarderoben, och i höst är det stilrena cowboyboots som visas upp av modehusen.

13 budgetkap till höstgarderoben som alla kostar under 500 kronor!

Löstagbar polokrage

Om förra säsongen handlade om utsmyckade kragar och fristående krås, så är höstvarianten av det löstagbara polokragar. Matcha din outfit med en värmande polokrage, för att både vara trendig och slippa frysa i november.

3.1 Phillip Lim.

courtesy/SIPA/Shutterstock

Allt får plats-väskan

Stor, större – höstväskan. I år ska allt få plats i handväskan, och den är inte rädd för att ta plats! En praktisk trend för oss som kommer återvända till kontoret från ett år av hemmajobb, och plötsligt måste släpa både dator och gymkläder fram och tillbaka igen.

Kroppsburna väskor

... Men som alltid finns det motsatta trender under samma säsong. Passar inte den skrymmande handväskan dig, så kanske du hellre satsar på en väska som är så liten att du slipper bära den – och i stället kan fästa den på kroppen. Olika märken har olika ingångar här, men välj mellan midjeväskan, en väska att fästa på överarmen, eller väskan som hänger runt halsen.

Modeller på Max Maras höstvisning – spana in den diskreta magväskan till höger!

Fashion PPS / Bestimage

Källa: Refinery 29.

Uppdatera basgarderoben med vackra nyheter – 13 fina shoppingtips

Mest läst