Artikeln innehåller reklamlänkar
Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonShoppingredaktören tipsarSommarmodeBadmode

Hollywood-kändisarna älskar dessa “smutsiga” sneakers – som säljs för tusentals kronor

21 jul, 2021 
golden goose sneakers hollywood
Att vara hel och ren behöver inte längre vara en devis att leva efter när det kommer till stil. Nu är det nämligen smutsiga sneakers som gäller – i alla fall om du frågar Hollywood-stjärnorna.
Annons

Att hålla sina vita sneakers rena kan vara ett riktigt sjå. Kanske är det därför som de rika och berömda har börjat välja en annan approach: att välja skor som ser slitna och smutsiga ut redan från början. Kändisarnas nya favoritskor har nämligen en sak gemensamt: de har vad som ser ut som slitningar och fläckar runtom på skon redan när de är nya.

Ben affleck och ana de armas i golden goose-sneakers
2020 matchade Ben Affleck och dåvarande flickvännen Ana de Armas i de populära skorna.

Och som om det inte vore nog nog med att de redan ser smutsiga och använda ut från början så får du dessutom punga ut en hel del pengar för att äga ett par, närmare bestämt över 4 000 (!) kronor.

Annons

Det är det italienska lyxvarumärket Golden Goose som står bakom de populära skorna, som har burits av alla från Naomi Watts och Reese Witherspoon till Hillary Duff och Selena Gomez.

Taylor Swift i ett par sneakers från Golden Goose.

Skorna finns till försäljning hos flera svenska sajter och internationella webbshoppar som skickar till Sverige. Bland annat kan du klicka hem dessa vita sneakers med blå detaljer, gråtonade snören samt en redan smutsig look för några tusen kronor. Läs mer och se priset här (reklamlänk).

Annons
golden goose sneakers

De finns också i den här bruna varianten med bara några små "märken". Du kan läsa mer och se priset här (reklamlänk).

golden goose sneakers
Annons

För de här armymönstrade skorna med rosa detaljer, paljetter fram och på sidan och bara några små märken på sulan får du betala lite mer, närmare bestämt 4 599 kronor. Läs mer och se priset här (reklamlänk).

golden goose sneakers

Hos lyxsajten Net-a-porter finns Goolden Goose sneakers i en rad olika modeller och designs, som till exempel de här med gulddetaljer och kardborrband med en prislapp på drygt 4 170 kronor. Läs mer och se priset här (reklamlänk).

golden goose sneakers
Annons

Är du inte övertygad om att ditt nästa tillskott i sneakersgarderoben kommer vara signerat Golden Goose? Det finns även andra märken som kändisarna gillar – Reese Witherspoon är till exempel ett fan av vita sneakers från Veja, som hon har i flera olika modeller.

reese witherspoon i sneakers från veja

Du hittar en liknande variant med en diskret svart logga på sidan till ett betydligt mer överkomligt pris, läs mer och köp dem här (reklamlänk).

vita sneakers med svart logga från veja

Stjärnan har också synts i en variant från Veja med en snygg rosa logga på sidan och röd detalj baktill.

Annons
reese witherspoon i sneakers från veja

Skorna finns fortfarande kvar i några storlekar, läs mer och köp dem här (reklamlänk).

vita sneakers med röd och rosa logga från veja

LÄS ÄVEN:

Annons
Här är 11 kändisar som bor granne med andra kändisarBrand logo
Här är 11 kändisar som bor granne med andra kändisar
Annons