Trendar: ModetrenderStylingtipsPlaggen från NyhetsmorgonVårmode 2024Shoppingredaktören tipsar

Höstens stora jacktrender – stjärnorna visar

02 nov, 2021 
AvAino Oxblod
FotografTT.
Behöver du en mysig jacka eller kappa, nu när hösttemperaturerna sjunker?
Inspireras av stjärnornas snygga klädval för att hitta ett ytterplagg som både är varmt och moderiktigt!
Annons
Höstig pumpamartini – perfekt drink till HalloweenBrand logo
Höstig pumpamartini – perfekt drink till Halloween

Den långa dunjackan

När det är riktigt kyligt ute men du inte har något annat val än att lämna duntäckets värme, varför inte klä dig i något som liknande? Med en lång dunjacka kan du både vara chic men också slippa frysa på promenaden, trippen till affären eller varför inte vägen till jobbet. Kim Kardashian matchar sin vinröda dunkappa från Balenciaga med rosa, högklackade skor och en lila hoodie.

Den uppseendeväckande kappan med tryck

Det här är rätt jackval för den vågade, som inte är rädd för att sticka ut! Välj en kappa med grafiskt mönster eller tryck på för att vara säker på att vara unik bland alla neutrala ytterkläder. Åter igen är det Balenciaga som kändisarna fastnar för – här är Cardi B i deras kappa med grafiska tryck.

Annons

Den shearling-fodrade kappan

När Rihanna dök upp i en fotsida shearling-fodrad kappa redan i juli så förstod många att det skulle bli en stor trend under hösten. Kappan, som är snyggast i den klassiska bruna och krämfärgade varianten, är ett säkert kort för att hålla värmen – men se upp för höstskurarna.

Annons

Den färgglada kappan

Vad lyser upp bättre i höstmörkret än en färgglad kappa? Våga testa något nytt än den klassiska svarta, och inspireras av brittiska hertiginnan Kate Middleton. Hennes smaragdgröna kappa med dragkedja piggar upp de tröttaste av höstmorgnar.

Den bylsiga skinnjackan

En klassisk skinnjacka är egentligen den perfekta jackan nästan året runt, men kanske ändå mest på hösten. I år är det den bylsiga, kortare modellen som är hetast! Här matchar modellen Hailey Bieber den svarta skinnjackan med en sportigt avslappnad look, med leggings, strumpor och tofflor, som om hon är på väg till gymmet.

Annons

Den dubbelknäppta rocken

För den mer dressade stilen är den dubbelknäppta rocken ett perfekt alternativ. En klassisk look med markerade axlar och utan markerad midja ger en androgyn och tidlös stil. Modellen Gigi Hadid parar sin krämfärgade rock från Warderobe.NYC med en moderiktig stickad väst och mönstrade jeans, och ger på så sätt ett ungdomligt intryck.

Källa: Vogue.

The Storytellers – Lyssna med SannaBrand logo
The Storytellers – Lyssna med Sanna
Annons