Artikeln innehåller reklamlänkar
black friday 2022 mode erbjudanden rea

Fynda mode och kläder på Black Friday rea 2022.

I november infaller en av världens största shopping- och readagar: Black Friday. Passa på att uppdatera din garderob inför vintern, fynda julklappar till nära och kära eller skäm bort dig själv lite extra med snygga kläder och smarta skönhetsprodukter.

black friday black week 2021 rea

Under Black Friday 2022 kan man fynda kläder, skönhet, inredning, julklappar och mycket mer.

När är Black Friday och Black Week 2022?

Den 25 november 2022 är datumet för Black Friday i år och följs även av Cyber Monday bara tre dagar senare den 28 november. Butiker brukar även tjuvstarta Black Friday redan en vecka innan själva dagen och därför kallas hela veckan för Black Week – en vecka med rabatter som nu alltså har satt igång.

Vad är Black Friday?

Fenomenet Black Friday och Cyber Monday kommer ursprungligen från USA och markerar starten på julhandeln. 2013 var året som även Sverige uppmärksammade denna tradition och några svenska butikskedjor och e-handelsföretag valde att testa Black Friday erbjudanden även här, med god framgång. Redan året efter hade över 45 butiker hoppat på trenden.

Dessa readagar är en perfekt chans att fynda välbehövliga saker till nedsatta priser. Men glöm inte att det aldrig är bra att konsumera utan eftertanke.

Butikerna med bäst rea under Black Friday, Black Week och Cyber Monday 2022

&

A

B

C

Så fyndar du bäst på rean – shoppingredaktörernas bästa tips

E

G

H

K

L

M

N

10 plagg du aldrig kommer ångra att du köpte

S

U

V

W

Å

Se mer:

5 tips – så shoppar du smart på rean
0:59

Efter reklamen: 5 tips – så shoppar du smart på rean

(0:59)

Slå på ljud
Mest läst